Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Olimpia Travel suspendă temporar toate rutele externe

Ca urmare a situaţiei incerte provocate de COVID-19, a decis că cea mai responsabilă măsură faţă de călători şi personal o reprezintă suspendarea temporară a curselor pe toate rutele externe Olimpia Travel, şi anume:

  • România – Austria – Germania – Elvetia și retur
  • România – Anglia şi retur
  • România – Franţa – Spania – Portugalia şi retur

„Considerăm că este de datoria fiecăruia dintre noi să respecte măsurile de siguranţă recomandate de autorităţi. Încetarea provizorie a deplasărilor în afara graniţelor ţării este necesară acum, pentru binele nostru şi al familiilor noastre. În aceste zile trebuie să dăm dovadă de solidaritate şi responsabilitate socială. Fiecare dintre noi are datoria morală să ia măsurile necesare pentru a limita răspândirea virusului şi evoluţia situaţiei actuale într-una dramatică, aşa cum s-a întamplat în ţările care nu au respectat indicaţiile autorităţilor.

Facem pe această cale un apel către restul transportatorilor, pe care îi rugăm să îşi asume răspunderea şi să suspende provizoriu cursele pe traseele externe, în special către ţările în care numărul cazurilor de COVID-19 este în creştere. Profitul nu este mai important decât viaţa şi sănătatea.

De asemenea, facem un apel către autorităţi, pentru a identifica şi pune în aplicare măsuri concrete prin care pot veni în ajutorul transportatorilor. Suspendarea temporară a activităţii înseamnă o povară financiară uriaşă pentru noi, şi orice sprijin este binevenit.

SC Olimpia Travel îşi va relua cursele externe în momentul în care autorităţile competente vor declara acest lucru ca fiind sigur. Vă dorim multă sănătate”, este mesajul companiei.

 

6 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    No, dar cum de v-ați hotărât dintr-odată ???

  2. ? Răspunde

    Ce vrajeala au…auzi la ei. Cica o fac pt responsabilitate,solidaritate,datoria morala…ma lasi. O fac pt ca nu mai e usor sa circuli in Europa cum ti-i se scoala,iar sa risti controale,poate chiar carantine…nu le este tot una. Urasc oamenii ce cred ca toti is fraieri.

    • Satul de prosti Răspunde

      Dar oare de ce restul firmelor circula toate inteligentule? Eu am sunat chiar ieri sa merg in Spania la 4 firme de pe internet , toate au spus ca circula fara stres Inafara de Olimpia. Ar trebui toți sa oprească transportul spre extern! Este iresponsabil sa ne expună pe toți la asemenea pericol. Felicitări conducerii Olimpia Trans pentru decizie!

    • Albu Francisc Răspunde

      Cred ca habar nu ai ce inseamna sa conduci o firma in astfel de momente dar te si bagi in seama ca si chilotii in c*r.

  3. Iosif Boso Răspunde

    Felicitări! O decizie înțeleaptă!

  4. ombre Răspunde

    o intrebare Olimpia travel:cum veti proceda cu soferii care se intorc din zonele enumerate,ii bagati in carantina, veti recompensa ptr carantina sau ii veti ajuta sa treaca frontiera,dar daca se inchid frontierele ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.