Ultima actualizare: azi, 21:07
Naţionale

ORDONANŢA MILITARĂ. Modelul declaraţiei ce trebuie completată

Prezentăm modelul declarației pe proprie răspundere referitoare la circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, conform Ordonanței Militare nr. 2 din 21.03.2020.

Precizăm faptul că declarația pe propria răspundere poate fi completată integral olograf („de mână”), cu preluarea tuturor elementelor prevăzute în modelul declarației pus la dispoziție.

Declarația pe proprie răspundere completată se va afla în posesia persoanei care efectuează deplasarea, împreună cu documentul de identitate, și va fi pusă la dispoziția reprezentanților Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale la momentul legitimării persoanei.

Reprezentanții Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale pot efectua fotografierea documentelor (declarație pe proprie răspundere și act de identitate) la momentul legitimării persoanei.

Menționăm faptul că, potrivit Ordonanței Militare nr. 2 din 21.03.2020 obligația completării declarației pe proprie răspundere se instituie începând cu ora 22.00 a zilei de 23 martie a.c.  În intervalul orar 22.00 – 06.00 pentru circulația în afara locuinței/gospodăriei trebuie să aveţi la dumneavoastră aceste documente.

Modelul de declarație poate fi descărcat de pe site-ul web al Guvernului României, Ministerului Afacerilor Interne, precum și de pe site-urile celorlalte instituții cu atribuții în domeniu.

Descarcă de aici Modelul declarația ce trebuie completată: Declarația pe proprie răspundere OM2: MODEL Declaratie pe proprie raspundere OM2

Adeverința permanentă a angajatorului: MODEL Adeverinta angajator

Un comentariu

  1. trecătorprin satu mare Răspunde

    E IMPORTANT PENTRU DECLARAȚIILE ACESTEA. DEOCAMDATA, DOAR PE TIMP DE NOAPTE SI, DE ASEMENEA, POT FI SCRISE SI DE MÂNĂ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
VIDEO. Credincioși împărtășiți cu aceeași linguriță, în plină pandemie!

Credincioși din Cluj Napoca împărtășiți cu aceeași linguriță, în plină pandemie!  Echipa de reporteri de la Cluj24.ro au surprins azi scene absolut...

Închide