Ultima actualizare: azi, 12:35

Locale

UMANITATE. Grupul sătmărenilor ce ajută oamenii izolați la domiciliu. Cum poți fi voluntar!

UMANITATE. Grupul sătmărenilor ce ajută oamenii izolați la domiciliu. Cum poți fi voluntar! Sătmăreanul Bogdan Fușle a creat grupul Vă ajutăm din Satu Mare, prin care sătmărenii se mobilizează și sar în ajutorul persoanelor aflate în izolare la domiciliu în județul Satu Mare. Grupul este pe Facebook, fiind deja înscrise peste 4.000 de persoane. 

Sătmărenii postează cazuri pe care le cunosc sau, pur și simplu, își oferă serviciile în mod gratuit celor ce au nevoie.

„Acest grup a fost creat pentru a ajuta persoanele care sunt în izolare la domiciliu și nu se pot deplasa sa își facă aprovizionarea din market sau farmacii. Haideți sa dam o mana de ajutor bătrânilor, mamelor cu copii, sau persoanelor izolate de autorități.

Nu toți sunt la fel de norocoși. Dacă aveți nevoie de ajutor sau puteți da o mana de ajutor postați pe grup. Invitați câti mai mulți oameni din comunitate. Haideți sa ne ajutam”, transmite Bogdan Fușle. 

Dacă doriți să fiți voluntar, completați acest formular (CLICK AICI) sau înscrieți-vă în grupul Vă ajutăm din Satu Mare, pe Facebook (CLICK AICI).

Foto: Facebook/Vă ajutăm din Satu Mare

2 comentarii

  1. doctor Răspunde

    Dacă Bogdan are măști de protecție îl sfătuiesc să le doneze la SPITALUL JUDEȚEAN, căci așa bun manager au că nici măcar LA URGENȚE cadrele medicale nu au măști!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.