Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

Pălinca de Satu Mare cucerește noi piețe! Cereri inclusiv din Bruxelles, Berlin și Taiwan

Cămărzana Călin SRL, o mică afacere de familie din judeţul Satu Mare, dezvoltată de familia Călin în urmă cu 14 ani, produce 2.000 de litri de horincă anual în pro­pria dis­ti­lă­ri­e din loca­li­ta­tea Că­mărzana, iar cererile încep să apară din mai multe colțuri ale lumii, scrie ZF.

Cum afacerea merge ca pe roate, familia îşi pro­pune ca din toam­na anu­lui 20­20 să vândă pro­ducţia în toată ţara sub brandul Horincă de Cămărzana.

„Povestea a fost iniţiată de tatăl meu, iar eu am preluat businessul de cu­rând şi vreau să duc mai departe po­ves­tea. (…) Avem o mică distilărie un­de producem anual 2.000 de litri de ho­rin­că şi sper ca din toamnă să re­înce­pem vânzările“, spune Simion Că­lin, admi­nis­tratorul Cămărzana Călin SRL, potrivit sursei citate.

Businessul Cămărzana Călin SRL a fost pus pe picioare în 2006, de tatăl lui Simion Călin, care a decedat recent, iar acum urmașii acestuia duc afacerea mai departe.

Familia Călin are mai multe livezi în care cultivă pruni, iar horinca este fă­cută din recolta proprie.

”Am vân­dut horincă în toată ţara şi vrem să revenim curând pe piaţă. Acum producem şi mergem la târguri. Am primit cereri pentru produsul nos­tru din Bruxelles, Berlin sau Taiwan, iar în viitor luam în calcul să vindem şi în afara ţării. Am avut contracte şi în re­tail, iar acum retailerii ne încurajează să revenim”, a mai spus Simion Călin, potrivit ZF.

Un comentariu

  1. 100% Răspunde

    Bravo..mandru ca sunt osan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.