Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

Prefectura și Consiliul Județean din Maramureș, în izolare. Toți angajații, testați pentru coronavirus

Toți angajații Consiliului Județean Maramureș și ai Prefecturii, dar și jurnaliștii, șefii de instituții și toți cei prezenți la învestirea noului subprefect urmează a fi testați pentru coronavirus, titrează actualmm.ro.

Toate persoanele care au participat ieri, 12 martie, la ceremonia de învestire a noului subprefect vor fi testate pentru coronavirus, după ce au intrat în contact cu președintele PNL Maramureș. Acesta din urmă, se află în autoizolare la domiciliu, după ce, la rându-i, a intrat în contact cu persoane suspecte de COVID-19, mai informează actualmm.ro.

În acest moment s-a dispus măsura autoizolării conducerii județului, dar și a angajaților aparatului executiv în Palatul Administrativ din Baia Mare. Toți cei care activează în corpul A vor rămâne izolați în clădire până la venirea rezultatelor pentru testarea în cazul lui Ionel Bogdan.

„Conducerea si angajatii instituției prefectului nu au intrat in panica. Suntem la datorie toti, constienti de situatie, dar si responsabili. Nu intram in izolare la domiciliu, ramanem in sediu pana se va primi rezultatul probei domnului secretar de stat. In functie de acesta, DSP va lua decizii, iar noi ne vom conforma. Veti primi un comunicat de la Consiliul Judetean Maramures care este administratorul Palatului Administrativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului, Dan Bucă.

Între timp, corpul B al Palatului Administrativ din Baia Mare a fost evacuat și va fi dezinfectat.

3 comentarii

  1. Nimeni Răspunde

    Ca fapt divers, cica in SUA un astfel de test costa cam 3.000 de dolari. N-ar fi exclus sa ne trezim ca vin si de acolo un numar important de cetateni de-ai nostri fiindca multi nu-si vor putea permite serviciile medicale americane.

    • (´⊙ω⊙`) Răspunde

      Pai de aia americanii cu sanatatea lor publica(cea mai scumpa din lume) au doar 2340 de cazuri.. au facut doar cateva mii de teste la cat costa. Sanitatea lor privata o sa-i puna pe americani in genunchi. Bravo Europa,sanitatea publica, teste gratuite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.