Ultima actualizare: azi, 17:13
Locale

Mall-ul din Satu Mare își reduce programul de funcționare la 8 ore

În contextul actual, reprezentanții Shopping City Satu Mare se alătură demersului autorităților de a identifica și implementa soluții ce pot preveni răspândirea noului virus Covid-19. Astfel, începând de luni, 16 martie, centrul comercial își va ajusta programul de funcționare. Acesta va fi deschis în intervalul 11:00-19:00, cu următoarele excepții:

  • Carrefour: 08:00 – 22:00
  • Help Net (intrarea Fashion): 11:00 – 19:00
  • Sensiblu (intrarea Carrefour): 08:00 – 22:00

,,Căutăm, alături de chiriașii noștri, cele mai bune soluții pentru a gestiona această provocare. Shopping City Satu Mare pune pe primul loc siguranța clienților și angajaților săi, iar această măsură a fost luată cu scopul de a preveni răspândirea noului virus. În acest context, au fost anulate toate evenimentele de amploare ce urmau să fie găzduite în următoarea perioadă. Clienții sunt încurajați să acorde o atenție sporită igienei personale și să își dezinfecteze frecvent mâinile, folosind dispenserele amplasate în incinta mall-ului”, anunță reprezentanții Shopping City.

Pentru a asigura un mediu cât mai sigur, a fost crescută frecvența operațiunilor de dezinfectare și igenizare a suprafețelor si au fost instalate dispensere cu dezinfectant în mai multe zone ale centrului comercial. Mai mult, toate filtrele sistemului de climatizare trec printr-un proces de înlocuire, iar mall-ul este aerisit în mod natural periodic.

Sursa: Comunicat de presă Shopping City Satu Mare

2 comentarii

  1. Stefan Lucian Răspunde

    Cea mai mare tâmpenie dragi sătmăreni! Management defectuos…gândire de 2 lei. Acuma același număr de cumpărători…dacă nu mai mulţi,se vor înghesui că e deschis doar 8 ore.

  2. Eugen Răspunde

    Corect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Cine este Vergil Chițac, primul parlamentar depistat cu Coronavirus

Cine este Vergil Chițac, primul parlamentar depistat cu Coronavirus. Vergil Chițac este un ofițer de marină retras și politician român. Până...

Închide