Ultima actualizare: azi, 14:08
Locale

Razie de amploare a polițiștilor în Satu Mare. 30 de permise reținute

Razie de amploare a polițiștilor în județul Satu Mare. Oamenii legii au aplicat sute de sancțiuni și au reținut nu mai puțin de 30 de permise de conducere.

Ce spune Poliția:

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat, în perioada 5 – 8 martie, activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 780 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, polițiștii rutieri sătmăreni au fost angrenați la data de 5 martie, într-o acțiune în sistem integrat împreună cu polițiștii din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Bihor, Maramureș și Sălaj, care a avut ca scop prevenirea evenimentelor rutiere și reducerea riscului rutier pe principalele artere de circulație, pe raza celor 4 județe implicate.

În urma acestor activități, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare s-au aplicat peste 510 de sancțiuni contravenționale la regimul rutier, au fost reținute 30 de permise de conducere și de asemenea, polițiști au ridicat 11 certificate de înmatriculare.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.