Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

Sătmărenii ce nu respectă autoizolarea, cazați în tabăra pentru sinistrați a ISU Satu Mare

Sătmărenii ce nu respectă autoizolarea, cazați în tabăra pentru sinistrați a ISU Satu Mare, potrivit unui comunicat al Prefecturii Satu Mare.

„Deoarece efortul făcut în identificarea de noi spații de cazare și-a atins nivelul maxim, ne vedem obligați ca pentru cei ce nu doresc să înțeleagă obligațiile ce le revin, să le asigurăm cazarea în corturile puse la dispoziție de Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Someș” Satu Mare, din tabăra pregătită în caz de dezastre pentru sinistrați, corturi dotate cu paturi, saci de dormit, energie electrică și încălzire cu aeroterme, toalete cu spălător și mese asigurate în sistem de catering. Paza militarizată este asigurată de Inspectoratul de Jandarmi Județean Satu Mare timp de 24 ore.

O parte dintre cei care se întorc în țară, datorită faptului că au revenit din zone ”galbene”, intră în autoizolare la domiciliu tot pentru o perioadă de 14 zile. Din păcate, unii dintre aceștia nu vor să înțeleagă și să aprecieze că sunt acasă, ignorând obligativitatea acestor acțiuni care în fapt sunt spre binele lor și al familiilor lor, în primul rând. Pentru aceștia se aplică măsura amendării și a trecerii în carantină pentru o perioadă de 14 zile”, transmite Prefectura Satu Mare.

5 comentarii

  1. Janos Răspunde

    Bagati toti suspectii la gramada. Se infecteaza intre ei daca numai unul are coronavirus. Asta in timp ce o gramada de unitati militare /cazarme stau goale. Vezi la Tasnad (pavilion pentru cca 600 de persoane). Baia Mare (Jandarmeria plus Artileria probabil 1000 de locuri).

  2. Vlad Tepes Răspunde

    Pai daca n-a respectat obligatia de autoizolare , inseamna ca deliberat si cu buna stiinta a zadarnicit raspindirea virusului.
    In aceste conditii de ce sa-l cazezi pe bani publici in adapostul ISU ?
    Trebuie cazat in beci pe Mileniului !
    Din cauza unor astfel de gunoaie vom ajunge si noi ca italienii sau spaniolii !!!

    • Janos Răspunde

      Da. Asta e idea ta? Dau un exemplu: vine Popescu si il baga la cort. Popescu e om al strazii. Nu are coronavirus.Il prinde pe Ixulescu in Satu Mare ca a incalcat autoizolarea si il baga la cort. Ixulescu are coronavirus, fara ca el sa stie, si il infecteaza pe Popescu. Statul roman il are in carca pe Popescu ca e infectat (fara simptome), dupa cateva zile il lasa din nou in strada. Popescu in timp ce cerseste, infecteaza alti oameni. Gandeste din nou la ecuatie!

  3. Pop Ioan Răspunde

    Mai bine la adapostul de ciini al pocaitului de la Dara. Ar fi mai ieftin si mai mult nu merita.Poate a mai ramas si ceva mincare de la ciini.

  4. realist Răspunde

    Satmarenii CARE nu respecta..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.