Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Se anulează Zilele Oraşului Satu Mare. Banii se relocă pe materiale sanitare împotriva COVID-19

Se anulează Zilele Oraşului Satu Mare. Primarul Kereskenyi Gabor a anunţat în urmă cu puţin timp că propune Consiliului Local anularea ediţiei din acest an a Zilelor Oraşului Satu Mare iar banii alocaţi acestui eveniment să fie direcţionaţi spre Spitalul Judeţean.

“Voi propune Consiliului Local anularea ediției 2020 a Zilelor Orașului Satu Mare și direcționarea sumelor alocate pentru a susține achiziția de aparatură și materiale necesare în lupta împotriva virusului COVID-19”, a transmis primarul.

17 comentarii

  1. NO party , NO covid19 Răspunde

    Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 🥴

  2. ... Răspunde

    Yeees! Măcar nu o să mai pută a de toate Centrul Nou și vechi! Oricum eu zic că nu avem nevoie de țigănia asta, dacă vrem trebuie organizate evenimente, festivaluri civilizate. Ar trebui populația întrebată ce vrea de ziua orașului. Nu manele, mici și porcării pe scenă. Cine vrea așa ceva să meargă la birtul de lângă el. Nu e pagubă că nu se organizează. Pentru amatorii de șmechereli știu că este pagubă dar pentru locuitorii civilizați ai orașului NU.

  3. Altu Răspunde

    Ar trebui să țină banii ăia să ajute oamenii care în curând nu vor avea bani nici de mâncare. Astfel sperăm să fie mai puține jafuri. Uitați în Italia , merge lumea în magazine,ia mâncare și apoi spun că nu au bani pt a plăti. Deja multe magazine sunt păzite de carabinieri. La noi va fi și mai rău, sărăcia fiind mai mare.

  4. Coru Răspunde

    Mi se pare corect si de bun simt ! sanatatea e mai buna decat toate

  5. obiectiv Răspunde

    Potrivit ordonantelor militare adoptate, nu exista altă variantă, nu are nici legătură ce a decis primarul, CL sau etc!!!!!!!!!!!

  6. mocanu Răspunde

    Sa speram ca nu se va mai tine niciodata

  7. Garuboz Răspunde

    Mama ce hotarare inteleapta a luminatului primar ! Ce ne faceam noi satmarenii fara gaborel si mospulica eram pe nicaieri ca Vida Gheiza .

  8. Mae Răspunde

    Să nu se mai țină niciodată !!

    • Amfosts-omfi Răspunde

      In vremuri NORMALE, organizarea festivalurilor/spectacolelor are menirea de-a anima o urbe mult prea amortita. Ce-i drept, satmarenii merita altceva nu doar festivaluri asezonate din plin cu mici,carnati,fasole si/sau kurtoskalacs, gulyas.

  9. Covidutz Răspunde

    Era vorba ca azi da cu solutii daca vremea este buna:)))
    Cred ca da pe undeva cu alcool
    Covidutz rezista

  10. Erhard Răspunde

    Nici nu cred ca era nevoie de asemenea anunt.
    Sunt alte probleme mult mai mari in perioada asta, nici de cum zilele orasului.

    Cum ar fi cei care au probleme cu plamani cum pot sa mearga la lucru?
    Cum oameni raciti cum pot sa mearga la lucru?

  11. Erhard Răspunde

    Si mai sunt 100 si mii de intrebari :

  12. Erhard Răspunde

    1 dintre ne lamuri este sa stam in casa dar sa mergem la lucru. 2

  13. Erhard Răspunde

    Una dintre ne lamuri este sa stam in casa, dar sa mergem la lucru. Dar e ok sa iesim din casa atunci.
    [o gluma buna ce sa zic]
    A doua este ca daca nu mergem la lucru de unde o sa avem bani?
    [Concediu medical este de 30 de zile de la medicul de familie, iar 90 de zile poate atinge cu medic special. Iar apoi trebuie de umblat cu harti si kkt-uri pentru a merge la comisie.]
    Iar al 3lea este ca nu avem surse de venit dar [mancarea trebuie, facilitati trebuie, medicamente trebuie.]
    Este mai usor sa renunti la viata decat sa traiesti intro lume condusa de sclavie si manipulare.

  14. Om Răspunde

    Erhard, este rusinos sa renunte cineva la viata, ca un las, cand altii se chinuie sa traiasca. Cand medicii isi pun viata in pericol ca sa salveze vieti. Pana la urma trece si situatia asta. Plus ca, exista si perioada de somaj care se poate solicita de la AJOFM, ca alternativa la cele spuse de tine, daca ai lucrat.
    Cel putin 12 luni in ultimele 24. Trebuie vazut daca a ramas la fel. Pe de alta parte, sunt animale care rezista in pustiu, sunt oameni care au rezistat in perioada razboiului, noi nu o sa reusim? Sa ne rugam sa ramanem sanatosi noi si cei din familiile noastre. Asta mi se pare mai important.

    • ... Răspunde

      Eu cred că nu ai înțeles ce a vrut să spună @Erhard. După Paște vrei pricepe. Tu de unde crezi că vor fi bani pentru încă 1000000 de șomeri? Dacă desenezi bani fără să aibă acoperire aia se cheamă inflanție ca pe vremea lui Văcăroiu! Mai ții minte? Deocamdată cei care produc s-au oprit dar bugetarii mai iau salariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.