Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

SURSE: Iubitul elevei dispărute, prins și reținut la Vama Petea! Voia să iasă din țară

ACTUALIZARE 12,41. Tânăra găsită moartă a fost ucisă joi. Iubitul ei, principalul suspect. Carmen T., tânăra găsită moartă pe un câmp din zona comunei Dorolț, județul Satu Mare, a fost omorâtă în cursul zilei de joi, 5 martie, potrivit IPJ Maramureș. Principalul suspect este iubitul ei, în vârstă de 21 de ani, ce a fost prins și reținut, azi noapte, în Vama Petea, în timp ce voia să iasă din țară.

ACTUALIZARE 12,00. Tânăra dispărută a fost găsită moartă pe un câmp din județul Satu Mare! Tânăra din comuna Pomi, dată dispărută în data de 5 Martie a fost găsită moartă pe un câmp din județul Satu Mare, în zona comunei Dorolț. Poliția a început o amplă anchetă în zona respectivă.

Potrivit primelor informații, ar fi vorba despre o crimă, fata fiind găsită îngropată. Principalul suspect este iubitul tinerei, însă informația nu a fost confirmată până în acest moment.

Iubitul elevei din județul Satu Mare ce a fost dată dispărută a fost prins și reținut, azi noapte, în Vama Petea, în timp ce voia să iasă din țară, potrivit surselor ActualMM. Potrivit aceleași surse, nu se știe exact care este legătura dintre reținerea tânărului și dispariția fetei.

________________________________________

Carmen T. era din comuna Pomi, judeţul Satu Mare, și a dispărut fără urmă în data de 5 Martie. Mai mulţi colegi de clasă şi cunoştinţe au distribuit fotografia fetei şi au făcut apel la cei care au văzut-o să anunţe cât mai repede poliţia. Ea a fost elevă la un liceu din Baia Mare.

Se pare că tânăra s-ar fi urcat de bună voie într-o maşină, pe str. Vlad Ţepeş din Baia Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.