Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Impact violent între un Porsche și un Touareg. Un sătmărean și-a pierdut viața

Impact violent între un Porsche și un Volkswagen Touareg. Accidentul rutier în urma căruia un sătmărean și-a pierdut viața s-a produs duminică, în jurul orei 18.00, pe raza localității Războieni, pe DJ 107 F, informează jurnaliștii de la alba24.

În accident au fost implicate două automobile, un Porsche înmatriculat în județul Cluj și Un VW Touareg, înmatriculat în Alba în  iar în urma impactului trei persoane au fost rănite.

Potrivit IPJ Alba, un bărbat de 38 de ani, din comuna Lupșa, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un cetățean de 48 de ani, cu domiciliul în Italia, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp. În urma accidentului, un bărbat de 47 de ani, din Satu Mare, pasager în cel de-al doilea autoturism, a decedat, iar șoferul autoturismului a suferit leziuni grave.

Conducătorul auto care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul etilotest, rezulatatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate.

Sursa foto: alba24.ro

4 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Ar fi importante câteva detalii:
    – cu cât a zburat automobilul Porsche?
    – mortul purta centura de siguranță?

    • Norick Răspunde

      Pentru mine este si mai interesant , ca pe poze apare 2 masini albe diferite…

      • Golf Răspunde

        Norick, așa am crezut și eu, dar în poza cu stâlpul este aceeași mașină, este spatele porche-lui cu stopurile căzute. Găsești mai multe poze la sursă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.