Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

VIDEO. Străzi spălate cu detergent la Negreşti Oaş. Măsuri împotriva coronavirusului

Străzi spălate cu detergent la Negreşti Oaş. Primăria Negreşti Oaş a început să spele stărzile din oraş cu deteregent,pentru a preveni răspândirea coronavirusului. Primarul Aurelia Fedorca a anunţat că urmează o campanie de dezinfectare în tot oraşul.

Redăm postarea primarului Aurelia Fedorca:

Continuăm să luăm măsuri pentru a preveni răspândirea noului Coronavirus COVID -19 la Negrești-Oaș. Am început în aceste zile cea mai mare campanie de curățenie generală prin spălare cu detergenți, care va fi urmată de o campanie de dezinfectare în tot orașul.

⏩ Am început prin curățarea zonei centrale, a căilor principale de acces și a punctelor de colectare selectivă a deșeurilor și continuăm pe fiecare stradă.
În următoarele zile vor intra în dezinfecție toate scările și subsolurile celor 50 de blocuri din oraș, după ce vom aproba în ședința Consiliului Local de vineri bugetul pentru realizarea acestei acțiuni, având în vedere că, în mod normal, aceasta este datoria asociațiilor de proprietari.

⏩ În paralel, am început curățenia generală în toate grădinițele, școlile și liceele din orașul Negrești-Oaș, care va fi urmată de dezinfecția acestor spații pentru a putea primi copiii înapoi la școală în cele mai bune condiții de igienă și protecție.

⏩ Noi facem curățenie în oraș, pe voi vă invităm să faceți același lucru pe proprietățile voastre!

2 comentarii

  1. Vlad Tepes Răspunde

    Bravo.
    Pe cind si in Satu Mare ?

  2. Feodor Gladii Răspunde

    bravo d. Primar Aurelia Fedorca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.