Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Accident provocat de o tânără șoferiță, în Satu Mare. Un motociclist a fost rănit

Accident provocat de o tânără șoferiță, în Satu Mare. Aceasta nu a respectat indicatorul ,,Cedează trecerea” și a intrat cu mașina într-o motocicletă. În urma impactului, motociclistul a fost rănit.

Ce spune Poliția:

La data de 23 aprilie, în jurul orei 13:10, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe DN 19, în localitatea Vetiș.

În urma primelor cercetări efectuate de polițiști la fața locului, s-a stabilit faptul că o tânără, de 21 de ani, din municipiul Satu Mare, aflându-se la volanul unui autoturism pe DJ 194 B, în localitatea Vetiș, la intersecția cu DN 19, nu a respectat semnificația indicatorului ,,Cedează trecerea”, a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un tânăr, de 26 de ani, din comuna Vetiș.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului motocicletei. Ambele persoane implicate în accident au fost testate cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.