Ultima actualizare: azi, 09:58
Locale

Intervenție într-o comunitate de rromi din județ. Un tânăr s-a ales cu dosar penal

Intervenție într-o comunitate de rromi din județ. Un tânăr s-a ales cu dosar penal după ce a fugit din izolare.

Ce spun procurorii:

Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Parchetului de pe lângă  Tribunalul Satu Mare, este abilitat să comunice următoarele:

La data de 23.04.2020 la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, a fost înregistrat dosarul penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută i pedepsită de art.352 alin.2 C.pen.

În data de 22.04.2020, numitul F.M. în vârstă de 24 de ani, nu a respectat măsura de izolare la domiciliu impusă din data de 10.04.2020, a părăsit imobilul, plimbându-se pe stradă în cartierul de rromi din loc. Craidorolț, fiind identificat în imobilul numitei L.B.

Urmărirea penală este efectuată de lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Poliției Municipiului Carei – Secția 6 Poliție Rurală Tășnad, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.

Precizăm că activitățile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală și au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor și garanțiilor procesuale, precum și a prezumției de nevinovăție.

Sursa: Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.