Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Aurelia Fedorca: ,,Sărbători cu sănătate, în pace și liniște!”

Primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, a transmis un mesaj pentru credincioșii care sărbătoresc Paștele în această duminică, dar și pentru cei ce sărbătoresc Floriile.

Redăm, integral, mesajul primarului Aurelia Fedorca:

,,Credincioșii romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici sărbătoresc Paștele, iar credincioșii ortodocși Floriile, departe unii de alții dar uniți în credință.

Trăim clipe dificile, purtăm fiecare dintre noi bătălia cu acest dușman invizibil, care ne-a schimbat prioritățile și ne-a determinat să reflectăm asupra sensului lucrurilor pe care le-am făcut în trecut. Acum realizăm mai mult ca niciodată care sunt lucrurile importante din viața noastră. Acum când vedem ce ne lipsește și ne neliniștește cu adevărat, abia acum apreciem ce am avut.

În aceste zile grele pentru toți, ne întoarcem cu fața spre Dumnezeu și ne rugăm. Să ne rugăm pentru mângâierea celor aflați în boală sau necaz, pentru cei care se află în aceste zile în prima linie și luptă pentru a salva vieți și pentru a ne ocroti, pentru cei care se sacrifică pentru a pune capăt acestei pandemii. Să ne rugăm, să fim solidari și generoși cu cei aflați în suferință!

Celor care sărbătoriți Paștele, vă doresc să primiți Învierea Domnului cu speranță și liniște în suflet.

Celor care sărbătoriți Floriile vă transmit gândul meu bun, alături de urările de ”La mulți ani!” pentru cei cu nume de floare.

Vom trece împreună și peste asta! Sărbători cu sănătate, în pace și liniște!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.