Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

Medic din Spitalul COVID Carei: Defunctul stat nu testează suficient! Staţi acasă!

Medicul Alexandru Sava de la Spitalul COVID din Carei face un apel către sătmăreni. El îşi arată mâinie afectate de folosirea dezinfectantului pentru distrugerea virusului.

“Nici nu stiu cum sa incep acest apel. Sunt sarbatorile pascale, si toti vor sa sarbatoresca in mod traditional. Situatia asta nu ne-o permite, va implor intelegeti. Statistic, stam bine caci defunctul stat nu testeaza suficent. Totul pare cu bine si frumoase, dar nu e asa. Din suflet va cer sa stati acasa. Mai jos aveti ce inseamna dezinfectarea continua, ce am patit eu, medic fiind in spital COVID”, a scris medicul Alexandru Sava.

                                                                                 

2 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Nu ne surprinde absolut nimic in legatura cu statul. Stim de mult ca statul este obisnuit sa stea si sa nu faca nimic pentru oameni,pentru platitori de taxe.Statul este cel mai prost administrator.Rusine si iar rusine.Oricum pentru mine statul nu reprezinta decat un parazit,o lipitoare,un paduche.Nu produce nimic(eventual transmite boala)dar profita de altii si ,,suge tot”.Sa aveti o zi de florii frumoasa,nu disperati,nu este nimic care sa nu treaca,fiti tari si IUBITI-VA!!!

  2. ombre Răspunde

    respect d-le doctor! sa aveti grija de dvs ca sa ne ingrijiti si altadata !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.