Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Campanie pentru bătrânii și familiile nevoiașe din Satu Mare! Inițiativa unei agenții imobiliare

Campanie pentru bătrânii și familiile nevoiașe din Satu Mare! Agenția Imobiliară Vlad lansează un mesaj pentru derularea unei campanii de strângere de fonduri pentru bătrânii și familiile nevoiașe. Mesajul se adresează, în primul rând, agențiilor imobiliare din județul Satu Mare, dar și persoanelor fizice ce doresc să facă o faptă bună.

Redăm integral mesajul Agenției Imobiliare Vlad:

Vă invităm să participați alături de noi, fie prin donații în alimente de bază neperisabile, produse de igienă, dezinfectante sau bani. Cu ajutorul vostru vom pregăti pachete pentru a aduce o rază de speranță bătrânilor singuri și bolnavi, precum și familiilor necăjite .

Mesajul îl adresez, în primul rând, agențiilor imobiliare din județul Satu Mare, firmelor din județ, persoanelor fizice care sunt dispuse să contribuie la această acțiune .

În acest an, cu atât mai mult, apropierea sărbătorilor Pascale ne copleșește și ne obligă să ne gândim la cei care sunt mai triști și mai însingurați decât noi .

Sperăm ca acestă campanie umanitară să dea naștere la noi rădăcini de bunătate între semeni, mai ales în această perioadă grea .

Cei care pot şi doresc să contribuie la această acțiune cu scopul de a le lumina sărbătorile celor care au nevoie, sunt rugaţi să îi contacteze pe Vlad Sabău sau Andrei Pop, pentru donațiile în alimente de bază, la telefon: 0741601130 / 0744917919

Perioada campaniei 01.04.2020 – 17.04.2020

Bunurile donate vor fi aduse la sediul firmei IMOBILIARE VLAD, strada Horea (Casa De Modă), etaj 1, birou 13/14.  Zilnic între orele 12:00 -> 14:00

Persoanele, firmele care vor participa în campania umanitară (cu acordul acestora) vor fi menționate într-un scurtmetraj .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.