Ultima actualizare: ieri, 21:58

Locale

Circulația pe bulevardul Octavian Goga va fi restricționată

Pentru buna desfășurare a lucrărilor de reparații, începând de miercuri, 22 aprilie, circulația rutieră va fi restricționată pe Bulevardul Octavian Goga, anunță Primăria Satu Mare.

Circulația va fi restricționată pe tronsonul cuprins între str. C.S Anderco și intersecția Burdea. Astfel, se va circula pe o singura bandă de circulație pe direcția Bulevardul Lucian Blaga spre drumul Careiului, iar celălalt sens de circulație va fi închis.

Circulația rutieră spre Bulevardul Lucian Blaga se va desfășura pe Bld. Cloșca – str. C.A. Rosetti- str. C.S. Anderco.

Sursa: Primăria Municipiului Satu Mare

7 comentarii

 1. Buna Răspunde

  Super . Acuma era si timpul. Numai sa termine rapid , ca acuma nu deranjeaza nimeni.

 2. altu fără bmw Răspunde

  @Buna, sunt de acord. Dar dacă fac lucrarea cum au făcut și trotuarul pe Goga recent va fi jale, because au pus asfalt prost și ajunge ca să te uiți puțin mai urât la asfalt și se și descuamează (ca să nu spun mai urât). Asfalt pus de nici o săptămână. Acolo nu e trafic greu cam deloc, nu? Dar cui să spui? Strâng pumnii.🙏🙏

  • Vulpea bipolara Răspunde

   Legat de asfalt nu-mi facusem iluzii, va tine pana la prima ploaie de vara. Dar au pus doreii borduri de 30 cm peste nivelul asfaltului. Musai sa-si ia aia de acolo suv, sa poata intra in curte. Sigur…pe citymanajer doare la patina, doar nu sta acolo.

   • Bika Răspunde

    Au pus borduri inalte sa nu se parcheze pe trotuar si pentru siguranta pietonilor.
    Nu stii pana la ce nivel va fi turnat asfaltul asa ca poate nu vor avea nevoie de SUV 🤪
    Sper sa se puna balustrada pe trotuare, paralel cu drumul, pentru siguranta pietonilor!

    • altu fără bmw Răspunde

     Au pus borduri înalte și unde e acces în curte. Era greu să observe accesul? Ditamai poarta? Acum unde și cum să parcheze omul după tine? Balustrada trebuia montată împreună cu bordura! Dar degeaba se punea și aia că unde e acces în curte nu poți să pui balustradă, nu? Apoi kokălarul exact acolo se nimerește să se suie pe tine!😱😫😤

    • Vulpea bi-polara Răspunde

     Draga Bika…faptul ca doreii nu s-au gandit la inaltimea bordurilor e evident acum. Dupa biserica, deci lucrari facute a doua zi dupa comentariu, bordurile sunt la nivelul drumului la intrarile in curte. Pentru cei ce stau pana la biserica, multa m…ie. urmeaza sa-si ia suv-uri,, daca vor sa foloseasca curtile pentru care platesc impozit.

 3. Keserkenyi Răspunde

  Tekerd öccse! Veled vagyunk!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.