Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

COVID-19 Satu Mare. Sancțiuni în valoare de 76.000 lei, într-o singură zi

COVID-19 Satu Mare. Sancțiuni în valoare de 76.000 lei, într-o singură zi. Polițiștii sătmăreni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul nostru cu persoane care revin din afara granițelor țării.

242 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au desfășurat, în data de 28 aprilie, misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19 și au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 28 aprilie, polițiștii au aplicat 49 de sancțiuni contravenționale în valoare de 76.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

În perioada de referință au fost efectuate 730 de verificări la persoanele care au obligația să respecte măsurile de izolare la domiciliu.

De asemenea, 32 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență, nefiind constatate nereguli.

2 comentarii

  1. Pipo Răspunde

    Milițienii atât știu,
    să amendeze

  2. Gheorghe Răspunde

    Dar prin Carpati 2 cand vin controalele pe la magazinele alimentare?Aici angajatii nu respecta nici minimul necesar(masti si manusi)de protectie impotrtiva Covid 19.Daca le spui ceva se rastesc si vorbesc obraznic cu cei care le atrag atentia ca ar trebui sa fie echipati corespunzator.
    Am vazut o multime de taximetre care nu detin folie cu autorizatie lipita la vedere pe usa masinii.Probabil ca merge pelicaneala din plin.Pacat pentru cei care lucreaza legal si care platesc taxe si impozite.Pe acestia de ce nu-i amendati sau sunt masinile unora de care nu se atinge nici…Covidu??Sunt doar doua exemple pe care le-am vazut si care continua de saptamani de zile si nimeni nu face nimic pentru a le stopa.Tare ma tem ca in orasul asta sunt protejate anumite magazine si anumite persoane,,de vaza”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.