Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Gabriel Leș: „Vă asigur că inițiativa privind autonomia Tinutului Secuiesc va fi respinsă”

Senatorul PSD, Gabriel Leș, a transmis printr-un mesaj pe Facebook o asigurare cu privire la inițiativa autonomiei Ținutului Secuiesc. El a dat asigurări că inițiativa va fi respinsă fără drept de apel.

Redăm integral mesajul acestuia:

„Regret nespus că un artificiu procedural, generat de faptul că plenul camerei deputaților nu s-a putut reuni datorită contextului excepțional, a stârnit atâta nedumerire și mâhnire în spațiul public.

Ca membru al Senatului României vă asigur că inițiativa privind autonomia Tinutului Secuiesc va fi respinsă fără drept de apel.

Președintele Klaus Iohannis ne-a mai dat o lecție de oportunism politic de cea mai joasă speță. A arătat cu degetul către PSD, deși partidul domniei sale, PNL, deține atât funcția de secretar, cât și pe cea de vicepreședinte a Biroului Permanent al Camerei.

Deși, președintele a încălcat în mod repetat constituția, îl asigur că pentru noi nu este negociabilă. România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil”, a scris Gabriel Leș.

10 comentarii

  1. Dragnea Răspunde

    …..

  2. Bubu Răspunde

    Pe tine te-a întrebat cineva, sau pur și simplu te bagi în seamă, ca deobicei?!

  3. 😁😁 Răspunde

    Ahhh te-ai trezit desteptule, o cura de slabire nu ti-ar strica, ca incet nu-to mai vezi numai in oglinda 😜😜😜

  4. Ioan Răspunde

    Un parazit care nu va mai pupa scaunul de senator!!!

  5. 007 Răspunde

    D-le Les,esti atat de penibil si lipsit de respect,ca sa nu spun mincinos, considerand ca noi satmarenii sunt niste tembeli si nu intelegem sau nu am urmarit in mass-media si dezbaterile pe aceasta tema ,ca sa intelegem EXACT cine sunt vinovatii acestei stupizenii legislative .Eu cred ca nu ungurii sunt vinovati de faptul ca incearca tot felul de tertipuri,mai mult sau mai putin constitutionale pentru atingerea scopului propus(stim toti care este acest scop )ci TRADATORII de TARA si NEAM
    De vina este dl.Ciolacu care trebuia sa monitorizeze FOARTE CLAR ce legi pot fi adoptate tacit si sa retraga de pe ordinea de zi aceasta ABERATIE LEGISLATIVA.Spun acest lucru pentru ca maine,poimaine,s-ar putea adopta orice enormitate legislativa care poate intra in coleziune cu constitutia si democratia acestui stat, si nu in ultimul rand,iscarea unor dispute diplomatice si acuzatii nemaiintalnite la acest nivel , ca STAT NESERIOS si NEFUNCTIONAL, gestionat de politicieni LIMITATI ,parveniti si incapabili sa sesizeze efectul gestului lor.
    Ca argument in favoarea afirmatiilor mele va rog sa cititi ce afirmatii fac colegii dvs de partid pe aceasta tema, care fata de dvs. mai vor cat de cat sa ,,dreaga busuiocul”.Dar stati linistit,nu e cazul dvs.pentru ca eu cred ca nu detineti acest minim bun simt in zona biologica stabilita de fabricant,daca stiti ce vreau sa spun ? !
    ,,Eugen Teodorovici nu s-a lăsat mai prejos și a lansat un atac devastator pe pagina sa de Facebook. „Nu vreau să aud și nu am cum să accept scuzele sau explicațiile niciunui lider politic din Camera Deputaților, fie el de la PSD, PNL, Pro România, PMP și, în niciun caz, de la șeful UDMR‼️ TOȚI trebuie să-și asume această situație, precum și faptul că eticheta pusă, începând de azi, de către poporul român asupra lor este pe deplin meritată – LAȘI, TRĂDĂTORI, VÂNZĂTORI de NEAM și ȚARĂ‼️”, a spus și fostul ministru pesedist.”
    ,,Codrin Ștefănescu, considerat un apropiat al lui Liviu Dragnea, a explodat, tot pe pagina de Facebook, solicitându-i lui Marcel Ciolacu sā-și cearā iertare public „pentru nemernicia cu autonomia Tinutului Secuiesc,-Sā convingā milioane de români cā nu a girat mizeria asta! Apoi sā-si prezinte demisia din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Si sā cearā demisia si celor implicati in aceastā oribilā chestiune. Asta-i tot!”, a spus și Codrin Ștefănescu ”
    Dancila a cerut demisia lui Ciolacu.(Analiză evz.ro.)

  6. Matrozul Răspunde

    Afară!

  7. Ardeleanul Răspunde

    Sa trezit si nimeni in drum sperand sa mai castige capital electoral

  8. cetatean Răspunde

    Marele alb 🙂

  9. Decebal Răspunde

    Oameni buni…
    Voi cât mai puteti suporta pe cei ce ne conduc cu atata incompetență si aroganta ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.