Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Satu Mare. Dosare penale și sancțiuni de peste 70.000 lei, în prima zi de Paște

Satu Mare. Dosare penale și sancțiuni de peste 70.000 lei, în prima zi de Paște. Polițiștii sătmăreni au aplicat, în data de 19 aprilie, 44 sancțiuni contravenționale în valoare de 70.600 de lei pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

De asemenea, polițiștii au întocmit 4 dosare penale pentru comiterea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod Penal.

În perioada de referință, au fost efectuate 501 verificări cu privire la respectarea măsurilor de izolare la domiciliu.

De asemenea, 44 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență, nefiind constatate nereguli.

15 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Sunt curios cine v-a plati acele amenzi asa mari….cred ca nici militia nu crede in basme.ha,ha,ha…..

    • remy martin Răspunde

      Scopul acestor amenzi este de a te face sa stai acasa. Daca ti se aplica o asemenea amenda, sunt sigur ca a 2-a oara nu o sa mai iesi din casa nejustificat. Oricum in 15 zile ai de platit jumatatea minimului(2000 de lei) care este 1.000 de lei. Nu mi se pare exagerat de mult. Bineinteles ca nu mi-ar placea sa primesc o asemenea amenda, dar eu nu ies din casa decat pentru a ma aproviziona (cu declaratie). O zi buna!

  2. Satmarean Răspunde

    Sa nu stea linistiti cei care au primit amenda ca vor scapa sa nu plateasca. Nu va sta statul cu mainile in san ca sa piarda atatia amar de bani numai ca vor spune ei ca nu au de unde sau ca nu au nimic pe nume. La asta trebuiau sa se gandeasca atunci când au iesit din casa. Nu au stat altii ca fraierii in casa si ei sau plimbat. Acum sa plateasca .Treaba lor de unde. Sa fie un exemplu ca trebuie si aici in RO sa se respecte legile nu numai când mergem in occident.

  3. Alecu Russo Răspunde

    Tiganii au amenzi la gramada , numai ca nu au nimic pe nume si nici nu au de gind sa plteasca. In fata acestor oameni ar trebui sa inchida granita. Sau dus la munca patriotica.

  4. Curiosul Răspunde

    Este an electoral. După pandemie, PNL va anula amenzile. Acuma ii sperie pe oameni să stea în case. După ce se va stabiliza problemă, se vor bate în piept că au făcut față cu brio la necaz. Mai bine e să conștientizati că e mai importantă sănătatea voastră și să stați cât mai mult izolați, strict pentru mâncare să mergeți la magazin având mască pe față și mănuși pe mâini, plus dezifectant la revenire în scara blocului. Trebuie să înțelegeți că dacă vă riscati aiurea ,viața voastră și a celor din casă vă este pusă în pericol. Multă sănătate

  5. Golf Răspunde

    Eu ciclistul care iese pe dig și face frontiera de câteva ori până ies 60 – 80 de km vede lucrurile în felul următor:

    Pe cei care-i văd afară fără mănuși și botniță (mască) îi consider oameni normali pe care propaganda mass mediei corporatiste nu a reușit să le spele creierul. Cu alte cuvinte au înțeles că așa zisă pandemie este o minciună.

    Singurul regret pe care îl am este că suntem foarte puțini cei care iesim ceea ce înseamnă că majoritatea este teleghidată de mass media.

    Motivul minciunii pandemiei trebuie descoperit de fiecare în parte.

    And yea, FUCK THE POLICE.

    • Florin Răspunde

      In afara de “pandemia e o minciuna”…..sunt deacord…..au murit prea multi oameni sa fie minciuna!!!!!

      • Golf Răspunde

        Florine pentru a compara aprox mere cu mere vezi câți mor din cauza gripei sezoniere anual, cifrele oficiale, că neoficial probabil numărul este mai mare.

        Și vezi ce înseamnă și o pandemie adevărată. Eventual vizionează și filmul Contagion.

        În fine, dacă ești de părere că statul, guvernanții, corporațiile îți vor binele ție și familiei tale atunci este alegerea ta.

        Eu am ales.

  6. satmarean Răspunde

    Golf, sper sa te intubez, daca gresesc si pun o marime mai mare de tub sa vorbesti subtirel 2 saptamani o sa rad de tine. ba voi sunteti prosti ? daca esti sanatos poate scapi, daca ai ceva te duci pe p..a si repede in max. 24 de ore si chinuit rau.

  7. Satmarean Răspunde

    Eu i- as taia tubul dupa ce- l pui . Asemenea destepti sa plece in lumea lor.

  8. Unu Răspunde

    Bravo ” sătmăreni”, manipularea da roade. Dacă voi sunteți disperați, toți trebuie să fie ca voi. Cui îi place dictatura este mulțumit,cine vrea libertate este nemulțumit,simplu. Unii vor o zi liberi, decât o viață sclavi. “Negrii” de pe plantația România să nu îi judece pe ceilalți. Cum zice românul ” fiecare cu a masii”!

  9. Satmarean Răspunde

    Atata timp cat nesimtirea ( libertatea) unora ma poate afecta si pe mine nu pot fi de acord cu ei….dupa , nu ma intereseaza ce fac.

    • Unu Răspunde

      @satmarene,Și tu când pui stampila la vot iar eu sunt afectat cum e? Ți-e frică stai în casă, și poate de la stres faci cancer și ăla sigur te omoară. Eu prefer corona că am 90% șanse să supraviețuiesc. Cu boala asta e ca în politică sau religie fiecare crede ce vrea. Dacă și marii specialiști se contrazic ce să zicem de noi. Acum văd că îi credeți pe politicienii pe care până mai ieri i-ați înjurat. Acum ne vor binele după ce 30 de ani ne-au furat și umilit. ?!

  10. Adrian Cozma Răspunde

    Cretini!

  11. Satmarean Răspunde

    Eu cred in medici nu in politicieni si smecheri. Si nu compara tu votul cu pandemia. Diferenta e ca unul e un drept si minoritatea se supune majoritatii pe cand la celalalt ti se restrang unele drepturi si treb sa ne supunem toti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.