Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

FOTO. Peste 100 de familii nevoiașe din Satu Mare au primit alimente și produse de igienă

Peste 100 de familii nevoiașe din Satu Mare au primit alimente și produse de igienă. Direcția de Asistență Socială Satu Mare continuă acțiunile de distribuire a pachetelor cu alimente și produse de igienă persoanelor vulnerabile.

Acțiunea de astăzi a fost organizată în colaborare cu Asociația ,,Stea”, cu ajutorul căreia au fost făcute pachete pentru 105 de familii din cartierul Sătmărel. Pachetele conțin alimente de primă necesitate, produse de igienă, dulciuri și rechizite pentru copii. Acțiunile vor continua și în alte zone.

Companiile care doresc să se implice prin realizarea de donații sunt rugate să completeze formularul de ajutor: bit.ly/ajutorsm sau să apeleze numărul: 0748-109853

4 comentarii

  1. unu Răspunde

    sa mearga sa lucreze nu vedeti cum arata si femeia aia , poate munci orice, sotia mea lucreaza si sambata si duminica, daca vrei desigur , dar mai bine sa vina o pomana nu?? deci daca chiar ar fi pers care au nevoie.

  2. ... Răspunde

    Nu comentez doar mă gândesc cu voce tare. Mai ține minte careva ce revoltați erau “nevoiașii sărmani” când au primit astă iarnă produse de igienă? Ce revoltați erau că au primit pastă de dinți! Dați-le că merită!😱😪😥😒😤

  3. Bubu Răspunde

    La muncă FMM voastre de paraziți!!! Așa i-am obișnuit, nici nu mă mir că nu vor să muncească! Proști ar fi! Nouă ne dă cineva, ceva gratis??!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.