Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

FOTO. Soluția găsită de un preot din Satu Mare. Cum s-au sfințit bucatele de Paștele Catolic

Un preot din județul Satu Mare a găsit soluția pentru ca oamenii să aibă bucate sfințite în duminica Paștelui. Coșurile pregătite de credincioși au fost sfințite în fața gospodăriilor.

Catolicii din satul Peleș, comuna Lazuri, au stat ieri, în duminica Paștelui, la poarta caselor, au aprins lumânări, iar preotul paroh a trecut pe la fiecare și a sfințit coșurile pline cu bunătăți.

,,Deoarece credincioșii noștri nu au putut sărbători Paștele în Biserică și nici nu și-au putut aduce coșurile la sfințit, am binecuvântat bucatele în fața porților”, se arată pe pagina de Facebook a parohiei catolice din Peleș.

2 comentarii

  1. mipudeco Răspunde

    Foarte bine!

  2. Ardelean Răspunde

    Pochii astia depun tot atata efort sa se gandeasca la “solutii” de a da cu mucu la legi, pe cat cercetatorii fin tarile cu apa calda la a gasi solutii la adevaratele probleme. De zici de ani lumea civilizata zboara pe Luna, pe cand la noi, turma cu pochii in frunte merge sa se roage sa ploua, sa fie cald vara, frig iarna si mai stiu eu ce, orice numai sa fie ei mai speciali, si cu persu plin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.