Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Infirmieră din Satu Mare, moartă în Italia. Suspiciuni de COVID-19

Infirmieră din Satu Mare, moartă în Italia. O sătmăreancă în vârstă de 41 de ani din judeţul Satu Mare, care lucra ca infirmieră într-un centru din zona Torino, a fost găsită moartă în locuinţă.

Corina Nicoleta B. era orginară din Negreşti Oaş, iar de mai mulţi ani era în Italia. Ea a decis să rămână alături de persoanele internate la casa de vârstnici “Consolata” din Benaisco.

Potrivit presei din peninsulă, de câteva zile ea s-ar fi simţit rău, tuşea tot mai puternic, având simptome de infectare cu coronavirus. Alarma a fost dată de fratele ei, ce nu a putut să o contacteze, şi s-a deplasat împreună cu pompierii la locuinţa acesteia pentru a deschide uşa. Din păcate, era prea târziu, au găsit-o decedată.

Familia sătmărencei a depus plângere împotriva angajatorului pentru a a descoperi ce s-a întâmplat. Se presupune că ar fi contactat virusul COVID-19 la centru şi nu ar fi primit îngrijirile necesare după ce a avut simptome.

Ea lucra la centrul respectiv de şase ani.

Un comentariu

  1. Nimeni Răspunde

    Din cate stiu eu D-na era infermiera professionale=asistenta medicala(tradus romaneste) si nu infirmiera cum ati scris. Sincere condoleante familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.