Ultima actualizare: azi, 14:25

Locale

Județul Satu Mare ajunge la 25 de cazuri de COVID-19

Județul Satu Mare ajunge la 25 de cazuri de COVID-19, informează astăzi Grupul de Comunicare Strategică. La nivel național, bilanțul infectărilor a depășit 4.000.

Până astăzi, 6 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 4.057 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 406 au fost declarate vindecate și externate.

Numărul de cazuri confirmate, pe județe, potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică:

Totodată, până acum, 157 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor și Mehedinți, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 193 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 179 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 23.849 de persoane. Alte 106.463 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 40.987 de teste.

4 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    pai la cat sa ajunga? teste facute in satu mare, spre 400, din care la pile, patroni, entitatile p..ii din satu mare, cel putin 100. sa ramana vreo 300. la upu nimic, la ambulanta nimic, la jandarmi nimic, la politia de frontiera 1, la politie nimic, la pompierii de pe smurd nimic.aia stau pe strazi, intra in contact etc. noroc ca sunt tineri si poate asintomatici si nu explodeaza cacatul.

    • ... Răspunde

      Foarte corecf! Și între timp mr. Prezident dena după o lună vorbește de austetitate! Vă spun eu că vom plânge în curând. Mi-a plăcut ce a declarat fostul președinte al Colegiului Medicilor din România, dr. Vasile Astărăstoaie. Tragem cu tunurile după vrăbiile care stau stoluri pe clădire. Clădirile se dărâmă, vrăbiile zboară liniștite. Trebuie să trăim cu fenomenul pentru că toamna și la anul altfel vor fi alte episoade asemănătoare. Credeți că vom rezista? Eu nu cred!

  2. altu fără bmw Răspunde

    Doar atât vreau să spun că nu se fac teste pentru virusul la modă pentru că …….
    Cât a trecut de la declanșarea crizei și de la instituirea stării de urgență???? O lună ? Cine va mai lăuda autoritățile românești are un pumn în gură de la mine. Pentru restul plăcuță suedeză. Aveți grijă de voi că oficialii fac numai hârtii, numără ce apucă și cer declarații pe proprie nerăspundere. De parcă ar rezolva ceva.😤
    https://obiectiv-sm.ro/2020/04/06/la-satu-mare-nu-se-fac-teste-de-covid-19-pentru-ca-o-piesa-s-a-pierdut-pe-drum/?fbclid=IwAR2RZ6fPHSidDwOnGgtXlLM-zCDCpQH95WmAFzkSyPiBJJsR8AL7NEgSMQQ

  3. cârcotaş Răspunde

    Azi am auzit la radio că de fapt noi avem cei mai mulţi morţi în spitale. La italieni au murit mulţi acasă. Asta ne duce cu gândul că nu se depune mare stăruinţă la ATI. Sper să n-am dreptate dar prea s-a acreditat idea că după 65 de ani ai risc crescut de dat în primire încât nu văd de ce s-ar depune mare efort de salvare (efort care e MARE).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.