Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Medicii din Satu Mare îşi caută chirii. Gabriel Leş: Ar trebui asigurate de autorităţi

Medicii din Satu Mare îşi caută chirii unde să se cazeze pe perioada pandemiei, pentru a evita o eventuală infectare cu COVID-19 a familiilor.

Senatorul Gabriel Leş a prezentat mesajul unei familii care îşi caută chirie, precizând că autorităţile ar trebui să le asigure aceste spaţii.

“Ieri am făcut un apel autorităţilor să respecte prevederile ordonanței ce stipulează obligativitatea autorităților publice locale de a pune la dispoziția personalului medical spații de cazare adecvate, astfel încât între gărzi/ture aceștia să nu fie nevoiți să meargă acasă la familii expunându-i la infectarea cu noul coronavirus (COVID-19). Nu s-a întâmplat nimic! Acum medicii îşi caută pe cont propriu chirii unde să se mute pe perioada pandemiei pentru a nu-şi expune familiile acestui pericol. Revin cu apelul meu: haideţi să îi ajutăm pe medici până nu e prea târziu!”, a scris Gabriel Leş.

Senatorul a distribuit şi mesajul unei sătmărece a cărui soţ lucrează la spital:

“Salut oameni frumosi, caut chirie in orasul Satu Mare ,pt.sotul meu care lucrează pe secția ATI, si nu vrea să se întoarcă în sânul familiei pt a ne proteja de virusul contagios. Sunt mai mulți interesați, iar situația e extrem de presantă! Deci chirie, nu ajutor , nu milă, nu gratis!”, a scris sătmăreanca.

9 comentarii

  1. unu Răspunde

    pai ar fi culmea sa va cazeze cineva sotul pe gratis acum serios????????????///

  2. Negoita Răspunde

    Hotelurile din sm sa ofere cazare pentru medici. Dacă nu, sa fie naționalizate în perioada stării de urgenta.

  3. Anonim Răspunde

    Buna ziua Pt a urmări următorul video asigurativa apa de băut la îndemâna https://www.youtube.com/watch?v=CQwN-mXsa74

  4. Aru Răspunde

    RODICA..DRAGA ? Unde-ti sta CAPul…….a

  5. Kovacs Katalin Răspunde

    Daca NU u.d.m.r. stapanea judetul Satu Mare ci era o conducere P.S.D. medicilor si personalului medical era asigurat cazarea ! Este stare de urgenta ! sa aleaga primaria sau consiliul judetean un hotel, unde sa cazeze medicii si ceilalti lucratori din spital !!! Din pacate si la primaria Satu Mare si la consiliu judetean Satu Mare sunt niste u.d.m.r.-isti habarnisi !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.