Ultima actualizare: azi, 13:33

Locale

Șase sătmăreni, prinși că au fugit din izolare. S-au ales cu dosare penale

Șase persoane din județul Satu Mare s-au ales cu dosare penale pentru că nu au respectat măsura izolării la domiciliu.

,,Vă facem cunoscut faptul că, la data de 02.04.2020 la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești-Oaș, a fost înregistrat dosarul penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prev. și ped. de art. 352 alin. 2 C.pen., ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de cercetare penală.

Astfel, în data de 30.03.2020, organele de poliție din cadrul postului de Poliție Călinești-Oaș s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că numiții G.M.I., S.D., S.V., S.G., B.G.I. și F.V. nu au respectat măsura de izolare la domiciliu impusă cu scopul de a preveni și combate răspândirea virusului SARS-COv-2, părăsind locuința fără apropbare.

Urmărirea penală este efectuată de lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Postului de Poliție Călinești-Oaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești-Oaș.

Precizăm că activitățile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală și au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor și garanțiilor procesuale, precum și a prezumției de nevinovăție.”

Sursa: Comunicat de presă Parchetul de pe lângă Judecătoria Negrești-Oaș

Un comentariu

  1. X Răspunde

    Si 5 ani inchisoare!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.