Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

Un consilier din Negrești s-a ales cu dosar penal pentru că nu a respectat izolarea

Un consilier local din Negrești s-a ales cu dosar penal, după ce a părăsit izolarea pentru a participa la o ședință de Consiliu Local.

,,Vă facem cunoscut faptul că, la data de 02.04.2020 la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești-Oaș, a fost înregistrat dosarul penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prev. și ped. de art. 352 alin. 2 C.pen., ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de cercetare penală.

Astfel, în data de 01.04.2020, organele de poliție din cadrul Poliției Orașului Negrești-Oaș s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană nu a respectat măsura de izolare la domiciliu impusă cu scopul de a preveni și combate răspândirea virusului SARS-CoV-2, părăsind locuința fără aprobare, participând în calitate de consilier local în data de 27.03.2020 la o ședință a Consiliului Local Negrești-Oaș.

Urmărirea penală este efectuată de lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Poliției Orașului Negrești-Oaș , sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești-Oaș.

Precizăm că activitățile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală și au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor și garanțiilor procesuale, precum și a prezumției de nevinovăție.”

Sursa: Comunicat de presă Parchetul de pe lângă Judecătoria Negrești-Oaș

4 comentarii

  1. unu Răspunde

    numele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Nimeni Răspunde

    @unu. Trebuie sa muncesti un pic, pe presasm gasesti initialele lui, dupa aceea cauti pe site-ul Primariei Negresti- Oas, la Consilieri locali, pe cel cu initialele amintite.

  3. Lili Răspunde

    Acest individ inconstient si nemernic era cel care in tinerete sarea de pe geam sa nu il prinda jandarmii francezi si cu ordonanta traseistilor lui Dragnea a fugit de la cei portocalii la cei rosii??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.