Ultima actualizare: ieri, 21:59

Naţionale

Sat terorizat de un evadat din puşcărie. Fură doar mâncarea din frigidere!

Un evadat din județul Prahova îi terorizează pe locuitorii satului Matița, furându-le oamenilor, peste noapte, mâncarea din frigidere. Furturile au loc din perioada Paștelui, iar ultima „spargere” a avut loc azi noapte.

Oamenii, care îl bănuiesc pe fugar că se ascunde în pădurea din aproprierea localității, spun că hoțul le-a furat inclusiv din proviziile făcute pe vreme de COVID-19.

După ce au luat amprentele, poliţiştii şi-au confirmat bănuiala: era vorba despre hoţul evadat de la Secţia Exterioară a Penitenciarului Ploieşti, scrie Digi24.

„Tot ce aveam, măsline, salam, ce a fost hrană rece a luat tot, când ne-am trezit și noi să mâncăm nu am mai găsit mâncarea în frigider și atunci ne-am alarmat, am sunat la 112”, a spus una dintre păgubite, Rodica Soare, pentru Digi24.

Toată lumea este în alertă în satul Matița: localnicii spun că până nu va fi prins, hoțul va încerca să intre în casele lor de fiecare dată când i se face foame.

„Am făcut mici, a doua zi de dimineață am văzut că nu mai sunt micii, pe urma că nu mai e sacoșa cu pâine, că nu mai sunt în frigider salamurile”, a mai spus Rodica Soare, femeia păgubită.

Polițiștii spun că au adus și câinii de urmă pentru a-l găsit mai repede pe evadat. IPJ Prahova a trimis pe teren mai multe echipaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.