Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Sensul giratoriu de la Burdea va fi refăcut complet

Sensul giratoriu de la Burdea va fi refăcut complet! După finalizarea lucrărilor de pe b-dul Octavian Goga, Primăria Satu are va ataca sensul giratoriu de la Burdea.

În momentul de faţă se aşteaptă întărirea balastului stabilizant de pe b-dul Octavian Goga, după care va începe asfaltarea străzii.

,,A fost finalizată fundația porțiunii închise de pe bld. Octavian Goga, acum fiind necesară o perioadă de întrerupere pentru întărirea balastului stabilizat. Lucrările de reabilitare vor fi reluate săptămâna viitoare, când se vor turna două straturi de asfalt”, anunță municipalitatea.

Potrivit surselor PortalSM, după finalizarea acestor lucrări şantierul se va muta în intersecţia Burdea. Practic va fi asfaltat tot sensul giratoriu, vor fi mutate bidoanele din plastic şi va fi amenajat un sens giratoriu care să respecte toate cerinţele. Situaţia va fi puţin diferită faţă de cum e în prezent, intenţia municipalităţii fiind de a crea un sens giratoriu permanent dar să şi scape de gropile din carosabil.

Lucrările ar putea începe în maximum trei săptămâni.

6 comentarii

  1. Ok Răspunde

    Foarte bine. Numai sa fie gata cat mai rapid.

  2. VARU Răspunde

    Nu vad nicio șansa de 2 benzi la ieșirea spre Parcul Soarelui fara demolari .
    mai ales avand și autobuse,oricat s-ar ciupi din trotuare ,stalpi mutați tot nu iese .

    • altu fără bmw Răspunde

      Ne se mai vorbește de două benzi. Proiectul ăla era o aberație de-al lui Coica. Dacă totuși se făcea se surpa drumul și casele. Nimeni cu toate țiglele pe casă nu se riscă iar bani de exproprieri nu are nimeni. Vezi cazul centurii unde nici după 5 ani nu s-a dat un sfanț la oameni!

  3. s.m. Răspunde

    Sa nu spuneti ca se va muta stalpul electric si tot ce este acolo, ca nu cred. Ca in India arata zona. Se va face sensul in jurul stalpulirol acele de beton? De ce nu se muta stalpurile? Altii fac poduri peste munti. La noi se face sensul, cum lasa stalpul.

    • remy martin Răspunde

      Ai omorat limba romana frate, nu te supara!

      • s.m. Răspunde

        Nu ma supar 🙂 Ai perfecta dreptate. Dar acele stalpuri tot acolo vor ramane din pacate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.