Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Sătmăreni prădați în plină zi. Hoții au fugit cu bani și cu un telefon mobil

Sătmăreni prădați de hoți. Unul a rămas fără bani, altul, lăsat fără telefonul mobil.

Ce spune Poliția:

Ieri, 6 aprilie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au identificat un bărbat, de 45 de ani, din localitatea Petin, care la data de 13 martie, profitând de neatenția unui sătmărean, i-ar fi sustras din borseta acestuia o sumă de bani, în timp ce se afla pe terasa unei societăți comerciale din municipiul Satu Mare.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Carei au identificat la data de 6 aprilie un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Carei, bănuit că la data de 14 martie, i-ar fi sustras un telefon mobil, unui cetățean din aceeași localitate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

În ambele cauze cercetările continuă în cadrul dosarelor penale întocmite sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Sursa IPJ Satu Mare

4 comentarii

  1. ... Răspunde

    Umblă țiganii plictisiți și de foame și acostează oamenii. În timp dacă nu se intervine sigur vor deveni și mai agresivi. Cineva aude? Dacă nu pentru altceva polițiștii i-ar putea verifica dacă se justifică prezența lor afară și dacă au declarația minune completată. Este și o amendă pentru lipsa acestuia. Pentru început.

    • Curiosul Răspunde

      Pentru…..
      Dacă țiganii iau amendă, cine o plătește? Ei?
      Nu prea cred. Polițiștii care amendează țigani fac muncă patriotică. Amenzile vor fi plătite doar prin munca silnică la CANAL sau alte munci care îi vor conștientiza că dacă faci o infracțiune, ai fript-o….că pe vremea lui Ceașcă la Canal

      • nuconteaza Răspunde

        Agreez astfel de practici! Daca nu poate plati amenda, nu are decat sa munceasca in folosul comunitatii.
        Vi se pare sclavie? Atunci nu fura

      • ... Răspunde

        Sunt de acord. Dar de undeva trebuie început. În zona Soarelui-Ostrovului și nu numai nu se mai poate. Sunt deja foarte agresivi, probabil nu mai au bani. Cândva era un punct al poliției acolo. N-ar strica reactivat. Colorații nu știu decât de frică și nici aia nu funcționează tot timpul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.