Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Testare rapidă pentru COVID-19 la cabinetul dr. Coica din Carpați II

Începând cu data de 29.04.2020, la cabinetul dr. Coica din cartierul Carpați II se poate efectua testare rapidă pentru COVID-19.

PROGRAM TESTARE : L-V între orele 08.00-13.00

PREȚ 80 RON / testare

RELAȚII LA TELEFON: 0744912314 sau 0732116820

COVID-19 IgG si IgM este un test imunocromatografic calitativ, pentru detectarea rapidă și diferențială a anticorpilor IgG si IgM. Testul oferă un rezultat preliminar! Testele sunt agreate și certificate de OMS!

9 comentarii

  1. Misi Răspunde

    Este o mare prostie ,aceste teste nu sunt elocvente se arunca banii pe geam .
    Nu merita asa ceva .

  2. un prieten Răspunde

    Deci sa inteleg ca pe langa ca-mi trage o caruta de bani lunar sanatatea acuma daca vreau sa fac un test trebuie sa platesc, oameni buni pe ce lume traim, am ajuns sa platim de doua ori pentru un lucru? Ia sa nu mai imi traga CAS lunar cate 15-20 de milioane ca daca doamne fereste ajung la vreun doctor oricum platesc, ptr ca cele de stat nu au fonduri sau nu sunt specializati si pana la urma tot ajungi la privat unde si normal scoti bani din buzunar ca nu au contracte cu CAS. Serios dar nu va-ti saturat sa furati atata. Peste tot auzi sa faci donatii la spitale, pentru ce? intreb si eu asa de plictiseala, din ce sa mai faci donatii? Ia sa taie toate pensiile speciale si vor avea bani ptr orice, ca eu lucrez ptr un salar de 5-6 mii de lei de imi sar capacele nu o sa am pensie speciala dar altu ca doarme in parlament va avea. oameni buni sa vedeti daca nu o sa se ajunga la o noua revolutie, nu stiu voi dar eu unu m-am saturat sa fiu furat pe fata. Trebuie sa ne trezim odata toti si sa face dreptate.

    • ... Răspunde

      Stai să vezi când vei plăti și nou inventata taxă de solidaritate!😱😤
      Păi ce? Voi ați crezut că statul e fraier? Ne va jupui de vii. Urmează stratul de piele nr. 8.

      • .. Răspunde

        …tocmai s-a oficializat stratul 10!Domnul y va spus să nu votati oricum!Ati ascultat?Nu!!!Să vă fie de bine!

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Pai da…ca romanii sar cu donatiile pt linia intai. Ca autoritatile dau, in acelasi timp, banii pe panselute sau biserici nu intereseaza. Acolo e problema…ca banii sunt aruncati pe altare de vara, iar pt spitale cer donatii. Si alde papicioaia cere bani, da umple orasu cu prostii de afise cu nr de telefon de la mimitzie, impizite si taxe etc, nunere care le gasesti oriunde, dar deasupra lor, vizibil, nr onorabilei. Asa ca, sa doneze prostimea,

  3. y Răspunde

    În ultimii 30 de ani am excelat în construcția bisericilor fără număr-fără număr apoi a telegondolelor și pârtiilor de schi care nu duc nicăieri plus niscaiva terenuri de fotbal pedeliste în pantă. Nu trăiesc cu impresia că dacă se construiau măcar câteva spitale ca lumea era mai bine pentru că cineva tot avea grijă să fie furate/dezafectate parțial, devalizate dar măcar aveam ceva șansă.
    Eu personal nu am înțeles rolul declarației pe proprie răspundere. E un fel de scut anti-covid? Cel mai mult mi-a plăcut faza recentă de la Pomi cu porcul scăpat din ogradă și gospodina amendată pentru că nu avea declarație!!! Măi, polițaiul de acolo e bătut în cap? Și dacă provoca un accident? Sau accidentele mai nou nu se pun? E prea nașpa?
    Îmi place că de o vreme nu avem nici gripă aviară, nici pestă porcină africană.🤔😱
    Dar așa vom eradica și covidul. Ori se va inventa ceva și mai și ori cercetătorii “britanici” vor concluziona că dracul nu e chiar atât de negru, ne face un fel de bine. Oricum la chinezi s-a demonstrat cum au scos oamenii capul cum a reapărut. Voi cât sunteți dispuși să trăiți în gaură de șoarece?
    Aveți oameni buni grijă de voi! Și mergeți la vot să scăpăm de ….. știți voi cine. Chiar de Sică Mandolina, de Veeorica ori Dracnea avem nevoie? Chiar nu este unul breaz să scuture de grumaz obiectul muncii?

  4. bibicu Răspunde

    y…guru..curu..omniprezent atotstiitor….. si obositor.stiu ca esti lovit in cap si nimeni nu te poate convinge ca n ai dreptate…acest mesaj este pentru ceilalti…biserica nu ti baga mana in buzunar…dai singur…daca ai o oglinda a constiintei (nu i problema ta cum foloseste popa donatia ta…e pacatul lui) ai pacatuit la greu,si sub o forma sau alta ai vrea sa faci si tu o fapta buna…se zice ca in orice nemernic exista un minim de umanitate…(am dubii mari) donezi…deja te sfintesti…pentru ca generozitatea alaturi de bunatate si smerenie este una dintre cele mai mari virtuti…dar repet,ma adresez oamenilor normali!…

    • y Răspunde

      Da. Exact cum am anticipat. Somnul ușor al ……… Din această cauză stăm cum stăm.
      Cine crezi bibicule că e cineva curios de debilitățile tale?

    • . Răspunde

      @bibicu, Pe aici oamenii, ,,normali” sau nu mai depun câte o părere, câte o replică, câte un mişto… Avem fiecare motivele noastre de a ne omorî timpul. N-am remarcat absolut deloc că @y ar merita un comentariu atât de ticălos ca al tău. Tu eşti mai frustrat decât noi toţi la un loc, ai demonstrat-o lovind din anonimat (se pare că vă ştiţi). Apropo, el spune că am excelat la construit biserici. Nu e adevărat? N-a contribuit statul (politicul de fapt) la această (să mă ierte Cel de sus) EXAGERARE? Sau vrei să te credem că bisericile s-au făcut din contribuţii? Eşti jalnic…curatore!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.