Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Duminica Floriilor. Un preot din județul Satu Mare a împărțit ramuri sfințite în satul în care slujește

Un preot din județul Satu Mare a împărțit, astăzi, ramuri sfințite în satul în care slujește. Preotul-paroh al bisericii ortodoxe din Cuța le-a dus credincioșilor la poartă câte o ramură sfințită, ca simbol al celebrării Floriilor.

„Astăzi,după Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, am fost pe întreg satul, la fiecare casă și am împărțit ramuri sfințite cu ocazia Sărbătorii Floriilor.

M-am bucurat enorm, când am aflat de la credincioși, că sfintele slujbe pe care le săvârșim pe altarul de vară, se aud în întreg satul.

Și iată cum fiecare familie din sat, se află ca și în biserică atunci când săvârșim sfintele slujbe pe altarul de vară”, a transmis preotul într-o postare pe Facebook.

4 comentarii

  1. Ardelean Răspunde

    Fac orice pochii astia, nunai sa se simta mai presus de lege (in special de codul fiscal). Parca vad ca a fost doar un antrenament, sa vada cum reactioneaza mikitzia, sa nu iasa la risc cu persu, in ziua de pasti.

  2. cetatean Răspunde

    El unde a bifat in declaratie ? Ei nu se supun legi ?Tot timpu trebuie sa ghiceasca ceva ! Smecheri !

  3. mipudeco Răspunde

    Nu pot pricepe cum se aude slujba in tot satul?

    • Ardelean Răspunde

      Pai scoate boxe pe terasa, dupa modelul jmecherilor de oras, alte socolan si nastai, sa dea mucu la fraierii care isi vad de treaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.