Ultima actualizare: azi, 15:10

Naţionale

Un român din Germania cumpără apă, mănuși și dezinfectant pentru șoferii de TIR din parcări

Un român din județul Timiș, stabilit în Germania, cumpără apă, dezinfectant și mănuși și le oferă gratuit șoferilor de TIR din parcările din zona orașului Mannheim.

Mulți dintre șoferii de TIR, care încă circulă pe șoselele Europei pentru a transporta marfa, nu au acces la magazine sau la echipamente de protecție. Constantin Troncota, un român stabilit în Germania, le-a sărit însă în ajutor și în fiecare weekend merge în parcările din zona Mannheim pentru a le oferi acestora cele necesare în această perioadă.

,,Eu în weekend merg prin parcările din zona Mannheim, Germania și ofer gratuit șoferilor mănuși, dezinfectant și hartie “rolă pentru bucătărie”, a scris acesta pe facebook.

Șoferii de TIR care l-au întâlnit pe Constantin au rămas extrem de impresionați de gestul tânărului.

,,Se pare că mai sunt și oameni cu suflet mare în lumea asta! Cum weekendul m-a prins într-o parcare din Germania, în timp ce stăteam în cabină,liniștit,uitându-mă la tv, la ușă mi-a bătut acest om și m-a întrebat dacă am nevoie de mănuși,dezinfectant sau orice altceva. Am luat de la el un spray dezinfectant,fără a-mi cere 1CENT!Cum alții se feresc de șoferi ca de ciumă sau lepră în perioada asta grea pentru toți,el umblă prin parcările de camioane din zona unde locuiește pentru a oferi o mână de ajutor. Nu mulți sunt ca el!Îl felicit pentru gestul făcut și îi doresc tot binele din lume!”, a scris unul dintre șoferi pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.