Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Vreme rea de 1 mai. Meteorologii anunță ploi torențiale, descărcări electrice și vijelii

Vreme rea de 1 mai. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un avertisment de vremea rea pentru următoarele zile. Meteorologii anunță că, în perioada 1 mai, ora 12.00 – 4 mai, ora 22.00, ne putem aștepta la ploi torențiale, furtuni, vijelii și chiar grindină.

Avertizarea este valabilă pentru cea mai mare parte a țării, fiind vizate manifestări de instabilitate atmosferică. Județele vizate în zona de nord a Transilvaniei: Cluj, Maramureș, Bistrița-Năsăud, Satu Mare și Sălaj.

Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp, iar pe arii restrânse 35…40 l/mp.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza informarea emisă astăzi prin avertizări de vreme severă imediată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.