Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Au apărut cireșele! Se vând la bucată, la prețuri astronomice!

Au apărut cireșele în România. Mai mulți români au postat deja anunțuri pe internet, oferind spre vânzare cireșe ,,bio”, la prețuri astronomice.

Un român vinde astfel de cireșe cu prețul de 100 lei kilogramul, iar la un calcul aproximativ, ar reieși că o cireașă se vinde, pe respectivul site de anunțuri, cu 1 leu. Ținând cont de prețurile care au fost vehiculate, prin piețe, în anii trecuți, ajungem la concluzia că cireșele au devenit unele dintre cele mai scumpe fructe în piețele din România.

Potrivit specialiștilor, cireșele de mai sunt puține și scumpe din cauza vremii nefavorabile. În unele piețe din București un kilogram de cireșe ajunge să coste chiar și 120 de lei.

11 comentarii

  1. ciprian Răspunde

    Ei! oameni de genul asta ar trebui arestati si tinuti in arest pana ajung ciresele la 5 ron/kg

    • ... Răspunde

      Regula pieții: cerere și ofertă. Cum e singur și nesimțit cere cât vrea. Nu trebuie cumpărat! Să putrezească pe capul lui. Oricum astea nu prea au gust și cu ploile de acuma îs numai apă. Să steie comerciantului totul în gât! Sper să se înece!

  2. realist Răspunde

    Asa e la trufandale.

  3. Anonim Răspunde

    M-ăăăăă a-ți plantat voi un pom să vă dați cu părerea. Vrei sa mănânci printre primi cireșe plătești .Atenție cu blestemele date aiurea se întorc la emitent înzecit.Beți apa dup-a adat înghițit în sec . HI HI HI , hi hi hi !

    • ... Răspunde

      Măi @Anonimule ia citește! Deci numai pomi fructiferi plantați de mine: 2 cireși, 2 vișini, 3 caiși, 1 gutui, 3 meri, 1 păr, 4 aluni, 50 de tufe de coacăz negru și roșu. Pe lângă asta cel puțin vreo 400-500 de copaci pentru că am participat inclusiv cu bani la plantări (Săcășeni, Noroieni, Șandra, Bolda, Tarna Mare). Adică am plantat ce am cumpărat plus am dat și la niște școli din zona Carei. Satisfăcut?
      Ăla care vinde n-a plantat în viața lui nimic! E un borfaș șmecher.

  4. Satmarean Răspunde

    Nu sunt cireșe românești, încă. Iar cine vrea să cumpere, cumpără și dacă cele din import au prețuri exagerate.

  5. HBC Răspunde

    si ne miram ca lumea cumpara produse straine ?????????????????
    PRODUSELE DIN KAUFLAND SI AUCHAN sunt la fel de bune si gustoase la un sfert de pret ….
    LACOMIA SI INVIDIA ……..HAI ROMANIA !!!!!!!

    • Curiosul Răspunde

      Prietene, produsele vândute de Kaufland și Auchan sunt turcești, de cea mai proastă calitate, de aceea și prețul cel mai mic. Și totuși chiar dacă is de import, aceștia is permit să scrie că is românești….nu ii verifică nimeni. Eu am văzut cu ochii mei la Auchan roșii turcești în cutii cu etichetă turcească iar pe anunț lângă preț scrie că is românești. La fel si la Santec, roșiile Polonia is trecute că fiind românești…. Marfa românească doar pe hârtie, dar de import totuși și de slabă calitate. Cine crede ce scrie e problema lui, dar ar fi cel mai cinstit să se scrie de unde is de fapt produsele în realitate, nu să zică că e marfă românească și de fapt este de import.

  6. Altu Răspunde

    Nu știu de ce vă mirați, veți vedea preturile la toamnă,o să vă cruciți. Fructe românești o să vedem rar pt că au înghețat pomii când erau în floare. Nu sunt caise,prune, piersici, cireșe, poate ceva mere că au înflorit mai târziu.

  7. Adrian Cozma Răspunde

    Cireșele din Grecia sunt mai ieftine

    • ... Răspunde

      ……..”A nu se consuma coaja!” …….
      Cum faci dășteptule?????
      Poftă bună!😱😤😥

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.