Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

CAMPANIE. Tată cu un singur picior își crește singur copilul! Are nevoie de o proteză

Un bărbat din județul Satu Mare își crește singurul copil așa cum poate, după ce și-a pierdut un picior într-un accident pe camp. Bărbatul, părăsit de soție, îl crește pe cel mic cu ajutorul mamei, însă nu este de ajuns. El are nevoie de o proteză la picior, în valoare de 4.600 lei.

Fostul viceprimar al municipiului Satu Mare, Marcela Papici, a pornit o campanie pentru a strange banii necesari cumpărării unei proteze.

„Zilele trecute v-am spus povestea unui tata fara picior ce-si creste singur copilul ce a implinit 4 zilele trecute! El e Cristi. Din 2011 nu mai are picior. Si l-a pierdut intr-un accident pe camp – o combina i-a prins piciorul si nu s-a mai putut face nimic. Nu a abandonat lupta sau visul la o viata normala! In 2012 a primit o proteza dar…dupa cativa ani,a cedat. Nu a renuntat la a fi barbat dar mai ales nu a renuntat la a fi tata! Chiar daca “mama” lui Andrei i-a parasit cand acesta avea doar cateva luni! De atunci il creste singur! Ajutat doar de mama sa!

Cei trei, copilul Andrei, tatal Cristi si bunica(mama lui Cristi) au un venit total lunar de 1000 de lei(indemnizatia de incadrare in grad de handicap, alocatia copilului si ajutorul bunicii). Din acesti bani abia traiesc nu sa viseze sa-si cumpere o proteza.

Proteza ar fi 4600 lei. Exista si varianta de dosar pentru decontare de Casa de Asigurari si vom face si asta doar ca e o procedura cu lista de asteptare de cateva luni. Am vorbit cu un medic ortoped dispus sa-l ajute cu reteta necesara dar, pe motiv de Covid, e putin mai dificil acum. Asa ca, m-am gandit la aceasta varianta de a-l ajuta: sa punem mana de la mana sa-i cumparam proteza!

Eu pun 500 lei.

Refuz sa port pe umeri povara binelui nefacut!

Contul asociatiei va sta la dispozitie!
Multumesc de bine facut!

Asociatia Parinti pentru Copii
RO59BTRL03101205289467XX
specificati: Donatie pt Cristian

Sau

BTPay Papici Marcela Anamaria
0747089509

Sau
Revolut
GB49REVO00997013510712
Bic
REVOGB21
Papici Marcela Anamaria
0747-089509

Pentru orice alte detalii sau informatii, nu ezitati sa ma sunati: 0747-089509”, transmite Marcela Papici într-o postare pe Facebook.

3 comentarii

  1. Misu Răspunde

    As vrea sa ajut aceasta persoana, personal, fara intermediari fara niciun fel de reclama. Ma ajutati va rog cu adresa si nr de telefon ? Multumesc !

    • Altu Răspunde

      De ce nu o suni pe doamna care și- a afișat numărul?Dacă a făcut cunoscut cazul cu siguranță îți poate da adresa sau un număr de telefon, și poți rămâne anonim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.