Ultima actualizare: azi, 10:50

Locale

FOTO. Combinezoane de protecție de înaltă calitate pentru cadrele medicale din Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, principala unitate sanitară care tratează bolnavii de COVID-19 din județul Satu Mare, primește din partea E.ON combinezoane de protecție de înaltă calitate, rezistente la aerosolii lichizi contaminați.

,,Încă de la declararea pandemiei am început să sprijinim spitalele din România pentru a face față acestei lupte dure cu noul coronavirus. Prin gestul nostru dorim să le spunem acestor profesioniști: medici, asistenți și tot personalul medical că îi prețuim și le mulțumim pentru tot ceea ce fac”, a declarat Manfred Paasch, directorul general al E.ON România.

Cadrele medicale din secțiile de Terapie Intensivă, Boli infecțioase/Contagioase și laboratorul care procesează testele biologice beneficiază de echipamentele necesare pentru a-și continua activitățile de investigare și tratament pentru pacienții infectați cu COVID-19.

,,Mulțumim în mod deosebit societăților private care au înțeles să se implice în efortul nostru comun de a asigura echipamente de protecție necesare actului medical în acest context epidemiologic extrem de dificil și sensibil. Mulțumim pentru solidaritatea și pentru operativitatea cu care ne-au furnizat aceste echipamente extrem de utile’’, a declarat Marc Ioan Adrian, managerul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

Un comentariu

  1. Observator Răspunde

    Parca Spitalul din Carei era …..principala unitate sanitara din judet ce trateaza covid , sau nu ? Ma rog , nici nu mai are importanta . Cat despre actiunea celor de la e.on , tot din banii populatiei sunt si combinezoanele ce le ofera , ca doar au grija sa ne ….arda la facturi . In ce tara din lume s-a mai pomenit sa-ti factureze consumul de gaz in KWH (asta e unitatea de masura de pe factura ) , iar ceasul de gaz sa-ti arate in metri cubi consumul ? (ce bine ca avem si ANRE , care sa ia salarii mari , dar sa nu reglementeze aceste lucruri ) .
    Si-au donta cumva salariile de pe cateva luni sa dea aceste combinezoane ? Induioșător ……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.