Ultima actualizare: azi, 13:33

Locale

FOTO. Conducere nouă la DSVSA Satu Mare. Dan Zeicu, noul director executiv

Prefectul Radu Bud a participat azi la instalarea noului director executiv al Direcției Sanitar – Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Satu Mare, Dan Nicolae Zeicu, după ce postul a devenit vacant urmare a detașării fostului director Nicolae Dumuța în interesul serviciului.

Dan Nicolae Zeicu este director adjunct al Direcției Sanitar – Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Satu Mare și a fost numit în funcția de director executiv al DSVSA Satu Mare prin ordinul Autorității Naționale Sanitar – Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor din data de 28.05.2020.

7 comentarii

  1. Adi Răspunde

    Cat e de mare pe atat este de pr…. vai de capul lor .

  2. obiectiv Răspunde

    De luni se va instaura ordinea totală în alimentația din județul Satu Mare, nu se va mai lua spagă de nimeni de la DSV!!!!!!!!!!!!!HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    Stai liniștiți, o nouă Mărie flămândă cu aceiași pălărie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Kkt Răspunde

      Va renaște DSV ul cu revenirea fosilelor din pensie de boală Ban cel ocos și Mariuta lu Tanți Uța….

  3. Bubu Răspunde

    Nașul și-a instalat mepotul! Mare kkt! Era de așteptat! A mai încercat odată când l-a facut șeful cancelariei prefectului! Tot într-unul din multiplele mandate de prefect a’ lu’ nașu’! A fost un fiasco total! Băietul se băga în seamă la orice, fără să se priceapă la ceva, cu atât mai puțin la administrație! Sper să treacă căt mai repede al n’șpelea mandat a’ lu’ nașu, și scăpăm de el forever, că sincer ne-am plictisit de câte ori a fost prefec, și tot degeaba!

  4. c-block Răspunde

    Ca veterinar e praf. Am fost odata la el la cabinet. Nici nu se compara cu taica-su. Probabil de aia se baga in politica. Nu ar fi prima oara, si altii slabi la meserie au facut la fel.

  5. June Răspunde

    Mai lăsați ca vine Orosz neagul și mos Nicoara Ion Roată și și l pun cu atribuții doi într unul ca la partid…. Cu UDMR…

  6. Kgb Răspunde

    Da, ce face DSV ul…. Dir. Doi într unul , funcționarul public de Micula, e la București cu Ban cel os sa fie sluga pe porunca ca Ankel Bems de flFelix de Ardelean ce e nu pare sa semneze pe juridica… De Violaceu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.