Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

FOTO. Mașină de Satu Mare, implicată într-un Off-Road periculos! La un pas de dezastru

Off-Road periculos cu maşină închiriată, cu numere de Satu Mare. Mai mulți tineri inconștienți au încercat să facă Off-Road cu un VW Tiguan închiriat pe dealurile din jurul Clujului, informează PortalCJ. Ei s-au blocat cu autoturismul, total nepotrivit pentru astfel de aventuri, într-o poziţie periculoasă, existând pericolul răsturnării, apoi au solicitat ajutor.

Maşina a fost recuperată de către activiștii de la Cert Rescue Cluj.

Întreaga poveste, spusă de cei de la Cert Rescue:

“O recuperare mai atipica:

In seara zilei de sambata dupa ora 22 intra un apel la 112 cum ca o masina a ramas intr-o pozitie periculoasa pe camp.

Se ia legatura cu persoanele de la masina in ideea sa le reperam pe harta cam pe unde se afla. Din pacate nu stiau sa trimita coordonatele GPS asa ca mai bine de o ora colegii au umblat pe dealuri in cautarea lor.
Masina era una inchiriata, un mini Suv (Tiguan) dar datorita inconstientei celui de la volan a ajuns in locuri unde masinile pregatite in OffRoad ajung cu greu.

Masina a fost gasita la fel si ocupantii, Suv ul era intr-o pozitie foarte periculoasa asa ca recuperarea in sine a fost amanata pe duminica dimineata. Recuperarea a fost ingreunata de conditiile Meteo, in zorii zilei a inceput sa ploua.

Mai multi colegi au participat la recuperare, carora le multumim!

Masina a ajuns cu bine inapoi pe asfalt, acolo unde ii sta bine modelului respectiv”, au transmis cei de la CERT Rescue.

4 comentarii

  1. mutu Răspunde

    Trebuia lasați acolo pâna duminica viitoare .

  2. Vulpea bi-polara Răspunde

    Nu stiu ce sa zic. Io luat flama, si se credeau Rambo, ca or economisit, sa poata sparge 100 euro in weekendu asta. Dar nu cred ca aveau bani sa inchirieze masina pe inca o saptamana, si se facesu de rusine la vecini, cand ii cautau portareii sa recupereze masina. Asa, o ramas cu buza umflata doar cei de la firma de inchirieri, ca sigur duc jeepu direct in service.

  3. mutu Răspunde

    Ai dreptate , mai ales daca o gaseau dimineața cu 100 de metri mai jos..

  4. puncte puncte Răspunde

    Eu am fost!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.