Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Pandemia schimbă mentalități! Producătorii din piață, tot mai căutați de sătmăreni

Producătorii locali sunt tot mai căutați de sătmăreni, în ultima perioadă, semn că pandemia a început să schimbe anumite mentalități. Piața Mare a fost plină, ieri, atât de producători, cât și de cumpărători.

La cea mai mare căutare au fost răsadurile și florile. Ofertele producătorilor au fost variate, iar sătmărenii, se pare, au preferat să cumpere direct de la oamenii de la piață decât de la marile magazine.

La fel a fost și în cazul legumelor și fructelor de sezon, și nu numai. Producătorii și-au expus roadele, la prețuri accesibile, în mare parte, iar sătmărenii au stat la coadă să cumpere căpșuni, roșii, pepene verde, mere… etc.

În paralel, grupul de Facebook Producători Sătmăreni este în creștere, numărul membrilor ajungând deja la peste 31.000. Acolo, oamenii vând și cumpără fel și fel de produse în fiecare zi, iar mulțumirea este pe măsură, oamenii fiind satisfăcuți de faptul că pot consuma, în sfârșit, produse „de casă”, reușind astfel să evite anumite produse artificiale din magazine (Mai multe detalii despre grup — CLICK AICI).

Imagini din Piața Mare, ieri:

3 comentarii

  1. dorel Răspunde

    Rosii de Polonia, flori de Olanda. Habar nu aveti despre ce scrieti. in piata mare rar mai gasesti producator adevarat.

  2. unu Răspunde

    hai sa fim seriosi cati producatori locali sunt eu va zic sigur ca in piata mica sunt maxim 3 familii , rest samsari , deci sa va documentati va rog frumos inainte sa scrieti un articol.

  3. varu Răspunde

    Ei …Ei….Nu prea pare oglinda Luncii Someșului de alta data chiar daca erau 15 ari lot in
    folosința…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.