Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Moment emoționant la ISU Satu Mare. Patru elevi au depus jurământul militar

Un eveniment cu o importanță și o semnificație deosebite a avut loc astăzi la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Satu Mare: Depunerea jurământului de către 4 elevi ai Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldeşti, aflaţi în stagiu de practică la ISU Satu Mare.

Într-un cadru restrâns, impus de condiţiile actuale, inspectorul şef, colonel Nicolae Dima a oficializat momentul şi i-a felicitat: ,,Fiţi mândri că ați intrat în rândul salvatorilor, a celor chemați să prevină, să protejeze și să salveze viețile și bunurile cetățenilor. Sunt misiuni onorante, pe care, executându-le cu spirit de răspundere, cu rigoare şi cu entuziasmul tinereţii, aduceţi servicii societății române. Pentru a le îndeplini cu succes, aveţi datoria să vă dedicaţi, cu toată energia, instruirea şi pregătirea voastră! Felicitări şi mult succes!”

Depunerea jurământului militar reprezintă un moment de referinţă al carierei militare, fiind actul de conştiinţă cu înalte semnificaţii patriotice şi civice, prin care un tânăr dobândeşte pe deplin statutul de militar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.