Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

FOTO. O tânără din America îşi caută mama biologică din Satu Mare

O tânără din America îşi caută mama din Satu Mare. O tânără născută în anul 2000 în Negreşti Oaş şi caută mama naturală, care este din judeţul Satu Mare.

Ea a postat fotografii pe grupul de facebook The Never Forgotten Romanian Children, şi apelează la sprijinul celor care deţin informaţii să o ajute, pentru a-şi revedea mama, după atâţia ani.

“SALUTĂRI din Colorado, SUA
Cu ceva timp în urmă, fratele meu adoptat din România, în fotografia cu mine alăturată, și-a găsit rudele prin intermediul acestei pagini. Recent, împreună cu minunata noastră familie adoptivă, am hotărât să încep și eu căutarea mamei mele. Numele meu a fost LELECZI ANAMARIA, născută la data de 21 Mai 2000 în orașul NEGREȘTI-OAȘ, județul Satu Mare. Mama mea biologică se numea LELECZI ROZALIA MARIA, acum în vârstă de 36 de ani și locuia în localitatea ACÂȘ, județul Satu Mare. Fiind minoră, bunica mea ANA a dat acordul adopției mele în ianuarie 2001. Găsirea lor înseamnă foarte mult pentru mine, mai ales acum în pragul zilei mele de naștere. Sper din tot sufletul să-mi DISTRIBUIȚI anunțul de aici. Vă mulțumesc și îmbrățișez cu drag!! “, a transmis aceasta.

3 comentarii

  1. Miliția Răspunde

    Alo miliția,unde sunteți? Pt necivilizați nu sunt amenzi? Păi acolo e muncă , trebuie să vă deplasați, în schimb e mai ușor cu fundul în mașină pe strada să dați amenzi pt lipsă declarație sau mască. Alea sunt crime grave trebuie pedepsite. Actele de vandalism sunt normale eventual le și premiem.

    • Miliția Răspunde

      Era comentariu la articolul cu sătmărenii needucați,cum naiba a ajuns la articolul ăsta?🤔

  2. comentator Răspunde

    Hai să-ți explic! Ai scris un comentariu și nu ai trimis. Între timp ai deschis alt articol (mă gândesc să citești ori fata din poză ți-a fost simpatică, whatever …). În fine, când mai scrii un comentariu apasă la final și butonul ăla pe care scrie “Publică comentariul”! Succes!🙏🙏🙏

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.