Ultima actualizare: azi, 11:56

Naţionale

Când și în ce condiții se vor redeschide restaurantele. Mese distanțate, clienți în număr restrâns

De la 30 iunie am putea ieşi să luăm masa la restaurant, iar la acea dată ar urma să aibă loc relaxarea majoră, respectiv redeschiderea tuturor localurilor HoReCa, titrează Digi24: „Vor fi reguli: distanțare de 2 metri între mese, clienți în număr restrâns”, spun reprezentanții industriei HoReCa.

„Vom deschide pe data de 1 iunie. Vor fi deschise terasele în aer liber pe tot teritoriul româniei. În 15 iunie urmează a doua etapă, cu 50% din spațiile la interior și pe 30 iunie să putem funcționa cu întreg spațiul la dispoziția clienților, cu respectarea condițiilor epidemiologice la care lucrăm astăzi”, a declarat la Digi24 Dragoș Petrescu, patron din industria HoReCa.

Cum se va face servirea

La discuțiile cu premierului, reprezentanții industriei ospitaliere au prezentat și un set de măsuri pe care le vor lua pentru a proteja clienții.

„Vor fi reguli normale, decente. Vom avea mese distanțate la 2 metri, clienți în număr restrâns, maxim între 6 și 8 persoane, triaj epidemiologic pentru persoanl, iar anumite restaurante pot face și pentru clienți acest triaj epidemiologic”, a declarat Petrescu.

De asemenea, după fiecare masă și după fiecare servire, ospătarul va trebui să se dezinfecteze.


Sursa: Digi24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.