Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Primăria Satu Mare a început împărțirea măștilor. Cine au fost primii beneficiari

Primăria Satu Mare a început împărțirea de măști gratuite. Primii beneficiari au fost ONG-urile sociale, asociațiile de pensionari și cultele religioase.

În total, Primăria va împărți 89.500 de măști, acestea provenind din lotul confiscate de Poliția de Frontieră în Vama Petea și repartizate de Instituția Prefectului tuturor primăriilor din județ.

Printre beneficiari vor fi și toți elevii care vor susține examenele de Bacalaureat și Evaluarea Națională, precum și profesorii supraveghetori.

16 comentarii

  1. Observator Răspunde

    In Baia Mare acest lucru s-a intamplat acum o luna ( !) , când angajati ai primariei , consiliului local si voluntari s-au deplasat la TOTI cetatenii municipiului si au impartit tuturor membrilor din familie (ca doar exista o evidenta a populatiei , nu ? ) un set de manusi si masti ! Ati pierdut din nou startul , deci nu va mai aduceti singuri….. laude si multumiri , pentru ceea ce n-ati facut când era cazul ! Sunteti niste incompetenti si parsivi , degeaba incercati sa demonstarti altceva !

    • Curiosul Răspunde

      În Baia Mare măștile și mănușile au fost cumpărate de primărie și le-au împărțit populației.
      La Satu Mare le-a fost greu să împartă măștile cele confiscate pa frontieră.
      Nu a fost nici un câștig pentru Primărie , așa că de ce să se obosească cu acest lucru? Dacă nu curge șpagă, de ce să de-a dispoziție domnu Primar Gaboras să se împartă măștile primite gratis? Nu are nici un interes în asta.
      Halal primar și halal conducere.

      • ...?#@!....ățopi Răspunde

        Nu avea ce imparti because perfectul a dormit in papuci doua saptamani cel putin pana sa se dezmeticeasca institutiile “competente” cum ca ce si cum cu mastile. Noroc ca cineva s-a trezit sa le traga macar de maneca putin. Daca erau cumparate de primarie era simplu doar ca nu le-a trecut prin cap. Oare de ce? Toti implicati in aceasta actiune si-au demonstrat cu varf si indesat “competenta”. Asta daca mai era cineva nelamurit.

  2. satmarean Răspunde

    Lăsați că importantă e organizația CARITAS. Ei au primit primii, cum se vede clar și în poze. Prietenii știu de ce…. Măștile au fost confiscate la frontieră, dar la Petea, Urziceni sau Halmeu cei ce MUNCESC acolo 12 ore pe zi, în căldură sau ploaie, frig, umezeală sau praf, noxe de la mașini, sute de oameni într-o zi, deci cei ce muncesc acolo primesc o mască pentru 12 ore!

    • Observator Răspunde

      Caritas-ul este o cloaca de unguri , ce sa ne ascundem dupa degete , sa incercam sa cosmetizam lucrurile . Se stie asta de la infiintare , dar ca sa nu fie atat de batator la ochi , mai ratacim cate-un roman , pe ici , pe acolo . Asa ca , lasti-o incolo cu Caritas ( ce bine a iesit cacofonia ) ; mergeti si la clinica sa vedeti in ce limba se vorbeste , iar daca insistati cu ….romana , aveti parte de priviri ….ucigatoare , sau – mai rau- indiferenta .

      • ... Răspunde

        Atunci du-te la cabinetul exprimarului oltean. Are laborator, are de toate. Cel mai bun doctor ever din judet la masurat stii ce, nu? Aveam o parere mai buna despre tine. Dar cu varsta vad ca o iei razna.🤔😱😪

        • S Răspunde

          Asa e.La Caritas musai trebuie vorbit numai ungureste?Dacă nu stii,esti dat afară?Nu prea cred!
          Dar răspunsul tău tâfnos de ungur nemultumit e de-a dreptul cretin!

        • Observator Răspunde

          Nu ma intereseaza parerea ta despre mine , iar faptul ca era cândva altfel , nici atat ! Sunt realitati care nu trebuie ascunse , chiar daca deranjeaza . In ce-l priveste pe celalalt primar , nici in acest caz nu ma intereseaza (in)competentele lui (nici ale tale ) , am dreptul sa aleg (si sa-mi exprim opinia) unde sa-mi fac analizele sau consultatiile medicale , asa cum am dreptul sa fiu respectat ca om , nu ca persoana vorbitoare de o anumita limba sau nu ! Cu atat mai mult , cu cat aceste servicii medicale se platesc (in majoritatea lor) ! Acum , cred ca ai priceput . E-adevarat ca ….nu se cere sa vorbesti…. musai ungureste la Caritas (hai c-ar fi culmea asta !) , dar esti …..putintel altfel tratat daca nu esti de-al lor . Ca sa va convingeti , experimentati . Va doresc succes .
          P.S. Gabor arata ( in pozele de mai sus ) ca un sef de santier care plateste angajatii , iar el sta sa urmareasca cum da cu pixul fiecare . Jenant .

          • ...

            @Observator, OK. Asta e impresia ta. Singura problema ar fi doar ca prima ta postare contrazice serios pe cea de-a doua. Greu e limbul roman? Eu am luat bacalaureatul la romana cu 9.25. Tu cand ramai fara idei bagi la puncte-puncte din greu ??? Era pe firmament candva cineva care proceda la fel.

          • pityu

            Dar nici părerea ta pentru că nu încerci decât să generezi conflict și împroști cu venin. Nu sunt multe variante pentru care faci acest lucru și nici una din variante nu-ți face cinste ba din contră. Varianta cea mai light ar fi că te plictisești.

  3. mutu Răspunde

    Important că le imparte personal marele primas!Asta chiar nu mai are nici-o rusine!Ce contributie ai Gabore la acest lucru!

  4. Valahu Răspunde

    Cu va arde rautatea din voi (la unii) scarbosenii migratoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.