Ultima actualizare: azi, 07:48

Locale

Gabriel Leş, reacţiie la schimbările făcute de PNL în Satu Mare: Opriți-vă!

Senatorul Gabriel Leș critică modul în care reprezentanții PNL au început să facă schimbări în unele instituții din județul Satu Mare. Liderul social democrat le transmite liberalilor să se oprească din deprofesionalizarea instituţiilor.

Mesajul senatorului Gabriel Leş:

“Cred că toate partidele au ce să-și reproșeze atunci când vine vorba despre oportunitatea unor numiri pe funcții. Ceea ce face camarila de partid liberală este fără precedent în lipsa de profesionalism și inadecvare în posturile de conducere. Este un adevărat desant al neaveniților. Patron de pompe funebre numit director de spital, rubedenii fără studii în funcții de conducere, în posturi publice cheie și lista poate continua.

Același lucru se întâmplă și la nivelul județului Satu Mare, unde după schimbarea Inspectorului General Școlar cu un membru de partid fără cea mai elementară experiență managerială, avem parte de o nouă surpriză marca PNL. În plină pandemie cel mai apreciat profesionist din fruntea Agenției pentru Protecția Mediului este înlocuit cu un client de partid. Același lucru s-a întâmplat la Direcția Sanitar-Veterinară.

Cunosc foarte bine aceste instituții, sunt funcții tehnice, de mare responsabilitate, care nu pot fi date pe mâna unor novici. Deprofesionalizarea și incompetența a devenit un fenomen propagat de PNL la scară națională. Opriți-vă”!

10 comentarii

  1. Vasile Răspunde

    la Direcția Agricolă, AFIR și APIA când urmează schimbarea? D -l Les parcă am fost colegi de facultate la Goldiș în Satu Mare.

  2. satmarean Răspunde

    coana de la dsp care face teste noaptea la familia les cand urmeaza?

  3. c-block Răspunde

    Cine vorbește? Exact el care a pus ministrul al tineretului și sportului pe Brănoaica? Toți, toți sunteți la fel! Prima dată carnetul de partid apoi competențele. Dacă nu are competențe nu-i mare bai! Oare?

  4. satmarean Răspunde

    masrin incompetenta de la dsp inca nu a disparut, pentru ca ai amenintat tot judetul sa nu se lege de ea.

  5. Ana Răspunde

    Domnule Les , hai povesteste cum ai fost detasat la APIA in anul 2013, prima faza si a doua faza via Racsa cu sprijinul unor persoane, cum s-a actionat in anul 2012, pentru mult dorita functie de director APIA prin eliminarea unor profesionisti si angajari pe criterii pe care le cunosti domnule.

    • c-block Răspunde

      Ar fi o poveste și cum a ajuns tânărul titan Zeicu funcționar public. Toți procedează la fel, din păcate.😣😤😥😱

  6. ... Răspunde

    Ce vă inflamați? Așa fac toți. Doar se autodescalifică acuma. Am impresia că ăștia erau cel mai ușor de mișcat. Durla expiră contractul de manager, Bekessy în prag de pensie. Dar comisarul șef de la GNM membru pesede pur sânge asta dacă tot vorbim de rotirea cadrelor??? Probabil urmează. Între timp totul rămâne la fel, se schimbă antetul, niște formulare și atât.😱😥😫

  7. Dan Dediu Răspunde

    “Cunosc foarte bine aceste instituții, sunt funcții tehnice, de mare responsabilitate”, zice Les.
    Pai ba tipografule, institutia intitulata Ministerul Apararii cum e? Ca acolo ai fost tu, grasane, sef. Pe aia o cunosti? Era o functie tehnica aia a ta? Baiat fara armata facuta, cu singura calitate de “baiatul lui tata”. Era si functie de mare responsabilitate? Zi, ma, fecioras. Nu cumva erai potrivit pentru acea functie, producatorule de afise pentru PSD?
    Nepriceput, incompetent, iresponsabil. Dar cu guritza mare peste gusa de inavutit pe banii lu’ tata.
    Vezi ca vin alegerile… N-o sa poti produce tu cat pot dezlipi satmarenii. Afise, ma.

  8. Opinie Răspunde

    Oamenii care au ocupat posturile prin concurs nu prea pot fi schimbati . Pot merge in justitie , dupa caz . Detasarea lui Dumuta e nelegala .

  9. Observator Răspunde

    Se pare ca sunteti luati prin surprindere . Reactiile sunt timide , asa ca sa fie . Afirmatiile fara argumente nu sunt convingatoare . Sunt simple manifeste . Sunt de parere ca reactia nu trebuie sa fie individuala ci in numele organizatiei. Am inteles ca domnului Durlea i s-a incheiat mandatul, iar doamna de la mediu merge in pensie . Singurul , pana acum in situatie neplacuta este DUMUTA . De altfel U D M R nu aluat pozitie . Schimbarea lui Dumuta e rezultatul vizitei Ministrului Agriculturii in judet . Zeicu e liberal .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.