Ultima actualizare: azi, 16:35

Naţionale

Moda în vremea pandemiei. Un meșter din Cluj a inventat pantofii de distanțare socială

Un atelier de pantofi din Cluj s-a adaptat crizei COVID-19, în care una dintre principalele reguli pentru toți este cea a păstrării unei distanțe față de cei din jur, și a conceput “pantofii de distanțare socială”, titrează dejeanul.ro.

De câțiva ani buni, meșterul Grigore Lup are propriul atelier pe strada Dâmboviței din Cluj-Napoca. Cum însă criza coronavirus i-a afectat afacerea, meșterul a încercat să se adapteze. Astfel, a inventat în atelier pantofii de distanțare socială, a căror mărime începe de la numărul 70. În acest mod, cei care îi încalță sunt obligați să păstreze o distanță de cel puțin jumătate de metru față de oricine.

,,Am văzut la televizor ca sunt multe persoane care nu respecta, deși sunt reguli peste tot. Chiar dacă mergi la o farmacie sau la bancă, se bagă domnule aproape de tine, parcă îți suflă în ureche. Am zis <hai să fac, domnule, niște pantofi astfel încât cei care nu respectă sa fie pedepsiți, să le dăm o pereche de pantofi de ăștia să stea la distanță”, a povestit Grigore Lup, pentru dejeanul.ro.

Chiar dacă par ciudați și sunt de dimensiuni impresionante față de o pereche de încălțăminte normală, pantofii sunt extrem de ușori și nu trebuie foarte multă îndemânare pentru a te plimba cu ei pe stradă. Munca la o astfel de pereche este cel puțin dublă față de încălțămintea normală, dar și cantitatea de material folosită este mult mai mare. Tocmai de aceea prețul este pe măsură – aproximativ 500 de lei.


Sursa: dejeanul.ro

4 comentarii

  1. Mae Răspunde

    Lumea chiar se prostește !,ca să fie complect trebuie să-și pună coarne

  2. Dan Bilzerian Răspunde

    Seriossss? O innebunit lumea. Si asa era greu sa socializezi cu lumea din cauza internetului, acuma o sa fie si mai greu 🙁

  3. ... Răspunde

    Cu cât aleargă 100 de m așa încălțat?

  4. Serena Răspunde

    Inventie total ratata, daca vrei distantare sociala, mai bine umbla in schiuri.
    Sau daca vrei ceva tare, cumpara un Strutter Bubble.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.