Ultima actualizare: azi, 20:48
Locale

Infractor periculos reținut de polițiști. A dat mai multe lovituri în județul Satu Mare

Ieri, 28 mai, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au depistat pe raza municipiului Satu Mare, un bărbat, de 34 de ani, din Carei, pe numele căruia Judecătoria Satu Mare a emis la data de 14 mai, un mandat de arestare preventivă în lipsă, pe o perioadă de 30 de zile. 

În sarcina persoanei mai sus menționate magistrații au reținut comiterea a 8 infracțiuni. Astfel, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Carei sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, cu suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale din Poliția Română, a polițiștilor din cadrul Biroului de Analiză a Informațiilor, a polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare și beneficiind totodată de sprijinul polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Carei, au desfășurat activități pentru stabilirea activității infracționale, ocazie cu care au constatat că bărbatul, de 34 de ani, ar fi săvârșit în perioada 27.03 – 05.05, 3 infracțiuni de furt calificat, la data de 7 mai a.c., ar fi săvârșit 2 infracțiuni de amenințare, o infracțiune de lovire și una de distrugere, iar la data de 25 mai a.c., ar fi săvârșit o infracțiune de tâlhărie calificată, provocând un prejudiciu total de 4.750 de lei.

Polițiștii au recuperat bunuri în valoare de 550 lei. Cercetările continuă cu autorul în stare de reținere în vederea stabilirii întregii activități infracționale.


Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.