Ultima actualizare: azi, 20:30
Locale

Alți patru sătmăreni au fugit din izolare. Duși în carantină pe cheltuială proprie

Alți patru sătmăreni au fugit din izolare. Aceștia au fost duși cu forța în carantină, pe cheltuială proprie. De asemenea, polițiștii au efectuat peste 2.600 de verificări la persoanele care au obligația să respecte măsura izolării la domiciliu.

La data de 28 mai, 113 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au desfășurat misiuni specifice. În perioada de referință au fost efectuate 2.623 de verificări la persoanele care au obligația să respecte măsurile de izolare la domiciliu.

Totodată, polițiștii au identificat patru persoane care nu au respectat măsurile de izolare la domiciliu, acestea fiind sancționate contravențional și a fost anunțată Direcția de Sănătate Publică, iar persoanele mai sus menționate au fost internate în centre de carantină, pe cheltuială proprie.

Polițiștii sătmăreni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

În contextul trecerii la starea de alertă, polițiștii acționează în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.