Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Monica Chiș, numită director la Casa Corpului Didactic Satu Mare

Monica Chiș, învățătoarea din Medieșu Aurit care a făcut cursuri online cu elevii în perioada stării de urgență, a fost numită director la Casa Corpului Didactic Satu Mare.

Învățătoare la Școala Profesională George Coșbuc din Medieșu Aurit, Monica Chiș a fost numită astăzi la conducerea Casei Corpului Didactic Satu Mare, devenind directorul instituției.

Reamintim că pe durata stării de urgență, în condițiile în care cursurile erau suspendate, Monica Chiș a făcut cursuri online pentru elevi.

,,Pentru început am avut o întâlnire de 30 de minute, pe măsură ce se obişnuiesc vom avea întâlniri de o oră, o oră şi jumătate. Copiii au nevoie mare de interacţiune, de socializare. Vom face română, matematică, vor primi teme, vom face materia ce e inclusă în programa şcolară”, a declarant, în urmă cu mai bine de două luni Monica Chiş.

6 comentarii

  1. TN Răspunde

    Asteptam cu nerabdare numirea in fruntea Academiei Romane, a Lenei din Cuca Macaii, pentru excelenta in cultura de sparanghel!

  2. Profesor Răspunde

    Foarte mulți dascăli au făcut cursuri on line, deci toți vor primi funcții de conducere!

  3. Eu Răspunde

    In afara ca a tinut cursuri on-line ce o recomanda ? Doar intreb pentru ca misepare deadreptul ciudat.Din pacate si PNL-ul face ca si PSD-ul,cand vine la putere schimba oameni din conducere.Dece nu analizeaza sa vada care are competenta ? Pacat, asa merg treburile de treizeci de ani. Sincer aveam mai multe asteptarii de la PNL.

  4. Valahu Răspunde

    Si eu speram si am ramas cu speranta.

  5. marinel Răspunde

    Mare umilinta adusa de PNL,,,dascalilor satmareni …sa fie condusi de o invatatoare…
    Aici as adresa o intrebare domnului Cosma ….In acest mod ne spuneti ca veti schimba administratia locala?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.